Skip to main content
15 December 2022 07:54

Yποστήριξη τηλεργαζομένων από την WatchGuard

Η WatchGuard Technologies κυκλοφόρησε την επιτραπέζια συσκευή Firebox NV5 VPN gateway και το Access Point Wi-Fi 6 AP332CR για δύσκολα περιβάλλοντα ή εξωτερικές εγκαταστάσεις. Κατασκευασμένα για να υποστηρίζουν τους MSPs και τους τελικούς χρήστες για τοποθεσίες ανάπτυξης, οι δύο προσθήκες στην ισχυρή σειρά προϊόντων και υπηρεσιών ασφαλείας της WatchGuard επεκτείνουν περαιτέρω την προστασία επιχειρηματικού επιπέδου για πελάτες με κατανεμημένες λειτουργίες. Σε συνδυασμό με το WatchGuard Cloud για την παροχή μιας απλοποιημένης πλατφόρμας για κεντρική διαχείριση ασφάλειας, τόσο το NV5, όσο και το AP332CR είναι εύκολο να αναπτυχθούν, να χρησιμοποιηθούν και να διαμορφωθούν μέσω της πλατφόρμας, Unified Security Platformτης WatchGuard.

Το Firebox NV5 είναι μια ισχυρή λύση για κατανεμημένη, ασφαλή κυκλοφορία VPN και διαθέτει μια κεντρική λύση ασφάλειας και καταγραφής για τους διαχειριστές. Σχεδιασμένο για την υποστήριξη απομακρυσμένων συνδέσεων VPN πίσω σε ένα εταιρικό εικονικό ή φυσικό Firebox, το NV5 μπορεί να δρομολογήσει την κυκλοφορία πίσω στην εταιρική συσκευή ασφαλείας χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες WatchGuard Branch Office VPN (BOVPN) για να παρέχει το ίδιο επίπεδο προστασίας με μια συσκευή που βρίσκεται στο εταιρικό γραφείο. Με δυνατότητες SD-WAN επιχειρηματικής κλάσης, το NV5 είναι ιδανικό για εγκατάσταση σε απομακρυσμένες εφαρμογές, όπως περίπτερα, ψηφιακές πινακίδες, ΑΤΜ και εξοπλισμό γραφείου.

Το Wi-Fi είναι απαραίτητο για τους πελάτες, ώστε να παραμένουν συνδεδεμένοι για την εργασία τους ή ως υπηρεσία για τους δικούς τους πελάτες. Το AP332CR με βαθμό προστασίας IP67 παρέχει ανώτερες επιδόσεις Wi-Fi 6 και κρυπτογραφημένη ασφάλεια WPA3 σε κατανεμημένα δίκτυα και είναι ιδανικό για τη δημιουργία ενός εύκολα επεκτάσιμου δικτύου σε δύσκολες ή εξωτερικές συνθήκες εγκατάστασης. Αυτό το σημείο πρόσβασης διπλής ζώνης παρέχει γρήγορη, αξιόπιστη κάλυψη με ασύρματο 2×2 και τέσσερις εξωτερικές, πανκατευθυντικές κεραίες που προσφέρουν έως και 1,2Gbps στη ζώνη 5GHz. Περιλαμβάνεται μία θύρα PoE+ για την υποστήριξη ρυθμών μετάδοσης δεδομένων έως και 2,5Gbps. Αξιοποιώντας το WatchGuard Cloud για εγκατάσταση και διαμόρφωση, το AP332CR προσφέρει απρόσκοπτη εμπειρία με απόδοση Wi-Fi 6 και κρυπτογράφηση WPA3 – καθιστώντας το ιδανικό για τη δημιουργία εύκολα επεκτάσιμων δικτύων σε σχολικές μονάδες, δημόσια hotspots και μικρότερα περιβάλλοντα παραγωγής.

Τεύχος 194

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ