Skip to main content
2 September 2024 06:58

Xiaomi Redmi Pad SE 8.7 (4G): Tablet για ολοζώντανη εμπειρία θέασης

Η Xiaomi παρουσίασε το Redmi Pad SE 8.7 και την 4G έκδοσή του. Με μια οθόνη 8.7 ιντσών, δυνατές επιδόσεις και έναν κομψό και λεπτό σχεδιασμό, τα νέα tablet δημιουργήθηκαν ώστε να καλύπτονται όλες οι ανάγκες που προκύπτουν από μια γεμάτη και εν κινήσει καθημερινότητα, για καθηλωτικές εμπειρίες gaming, ανάγνωσης και αυξημένη παραγωγικότητα.

Η οθόνη διαθέτει μέχρι 600 nits φωτεινότητα και 1500:1 αναλογία αντίθεσης για μια ολοζώντανη οπτική εμπειρία ακόμα και σε εξωτερικό χώρο. Με 10-bit color depth, οι συσκευές μπορούν να προβάλουν μέχρι 1 δισ. χρώματα και χάρη στον ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν μια καθηλωτική εμπειρία θέασης και gaming, καθιστώντας τα νέα tablet ιδανικά για ταινίες ή για στιγμές έντονου gaming.

Για τους λάτρεις του διαβάσματος, η ανάλυση 5:3 βελτιώνει την εμπειρία σερφαρίσματος και ανάγνωσης, κάνοντας ταυτόχρονα τις συσκευές πιο άνετες στο χέρι. Τα νέα tablet προσφέρουν δύο ξεχωριστές λειτουργίες ανάγνωσης, Paper και Classic, οι οποίες βοηθούν για ένα άνετο διάβασμα ανάλογα με τις προτιμήσεις του κάθε χρήστη και τις συνθήκες φωτεινότητας.

ΤΕΥΧΟΣ 567

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ