Skip to main content
10 July 2024 06:41

Wholesales Account Manager της M-STAT η Μ. Μαρούδα

Η M-STAT υποδέχεται στην ομάδα της την κα Μαίρη Μαρούδα στον ρόλο του Wholesales Account Manager, όπου θα είναι υπεύθυνη για τη διαχείριση και την ανάπτυξη του παγκόσμιου αποτυπώματος της M-STAT. Με την εκτεταμένη εμπειρία της και το αποδεδειγμένο ιστορικό της στον κλάδο θα αποτελέσει πολύτιμη προσθήκη στην εταιρεία.

Η κα Μαρούδα σπούδασε στο τμήμα Γαλλικής Φιλολογίας του ΕΚΠΑ από το έτος 2004 έως το 2009. Το 2017, αποφάσισε να συνεχίσει τις σπουδές της στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο για να αποκτήσει Master στη Γαλλική Φιλολογία. Η πρώτης της επαγγελματική εμπειρία ήταν το 2001 που εργάστηκε ως δασκάλα γαλλικών σε ένα ιδιωτικό σχολείο, ενώ το 2010 εργάστηκε στην γραμματειακή υποστήριξη σε ένα Non profit Institution. Το 2013 εργάστηκε στο MobiWeb Group ως International Sales Manager και αφού πέρασε από διάφορες αρμοδιότητες (Operator Partnerships Manager, Regional Manager, Senior Sales Account Manager), κατέληξε στη θέση της Business Development Manager και παρέμεινε εκεί για τρία χρόνια. Το 2022, συνέχισε την επαγγελματική της πορεία ως Business Development Manager για την εταιρεία BSG.

Η κα Μαρούδα ξεχωρίζει για τις ικανότητες της στη διασφάλιση της ποιότητας, την ομαδική εργασία, την επικοινωνία, τις πωλήσεις κ.ά.

ΤΕΥΧΟΣ 545

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ