Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

12 May 2023 06:48

VOIP τηλεφωνία από τη Modulus

Με πολυετή εμπειρία στον κλάδο της VoIP τηλεφωνίας και με δέσμευση στην παροχή άρτιων υπηρεσιών, η modulus είναι η τέλεια επιλογή για επιχειρήσεις και ιδιώτες που θέλουν να αναβαθμίσουν την τηλεφωνική τους επικοινωνία.

Η modulus παρέχει υπηρεσίες τηλεφωνίας, καθώς και ψηφιακού τηλεφωνικού κέντρου, με κορυφαία ποιότητα σε προσιτή τιμή. «Όλοι πρέπει να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες επικοινωνίας υψηλής ποιότητας», σύμφωνα με την εταιρεία, γι’ αυτό και προσφέρει μερικές από τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στον κλάδο, ώστε να μπορεί ο κάθε πελάτης να επιλέξει ένα πρόγραμμα που να ταιριάζει στον προϋπολογισμό της εταιρείας του. Το μόνο που χρειάζεται είναι να διαθέτει σύνδεση στο διαδίκτυο, σε αντίθεση με τις παραδοσιακές υπηρεσίες τηλεφωνίας που απαιτούν ακριβό εξοπλισμό, αλλά και συντήρηση.

Επιπλέον, η modulus προσφέρει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων που μπορούν να βοηθήσουν στον εξορθολογισμό των διαδικασιών της επικοινωνίας, αλλά και τα κατάλληλα εργαλεία που επιτρέπουν σε μια επιχείρηση να ενταχτεί αποτελεσματικά στην εποχή της τηλεργασίας. Η δωρεάν και απεριόριστη ενδοεπικοινωνία, η μεταφορά κλήσεων και δυνατότητα εισερχόμενων κλήσεων σε πολλές συσκευές ταυτοχρόνως, η δωρεάν modulus app, από όπου μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις κλήσεις σας και να βλέπετε το υπόλοιπό σας σε πραγματικό χρόνο, η δωρεάν διαχειριστική πλατφόρμα my modulus, από όπου μπορείτε να κάνετε τις πληρωμές σας για την ανανέωση υπολοίπου, να εξάγετε δεδομένα για το ιστορικό των κλήσεών σας και να αυτοματοποιήσετε την εκτροπή κλήσεων, είναι κάποιες από τις δυνατότητες που μπορεί να σας προσφέρει η VoIP τηλεφωνία της modulus, ώστε να έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να παραμείνετε συνδεδεμένοι με τους πελάτες και τους συναδέλφους σας.

Η modulus προσφέρει προγράμματα VoIP τηλεφωνίας, προσαρμοσμένα 100% στις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης, είτε πρόκειται για ένα απλό τηλεφωνικό σύστημα για μια μικρή επιχείρηση, είτε πρόκειται για μια πολύπλοκη εγκατάσταση μιας μεγάλης εταιρείας. Η modulus στέκεται δίπλα και βοηθάει στον σχεδιασμό και την εφαρμογή της τέλειας λύσης.

Ένα βασικό πλεονέκτημα της επιλογής της modulus ως παρόχου VoIP τηλεφωνίας, είναι η εξυπηρέτηση πελατών της. Η ομάδα της modulus αποτελείται από έμπειρο προσωπικό τόσο για την after sales εμπειρία, όσο και σε επίπεδο τεχνικής υποστήριξης και είναι διαθέσιμη να απαντήσει οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή να καθησυχάσει για οποιεσδήποτε ανησυχίες προκύψουν. Η ομάδα της modulus είναι διαθέσιμη 24/7, είτε χρειάζεστε βοήθεια για τη ρύθμιση του συστήματος σας, είτε για την αντιμετώπιση τεχνικού προβλήματος.

Όραμα της modulus αποτελεί η διατήρηση της ηγετικής θέσης της στην αγορά των τηλεπικοινωνιών, προσφέροντας άρτιες λύσεις στους συνδρομητές της. «Παρακολουθούμε συνεχώς τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στον κλάδο της VoIP τηλεφωνίας, ώστε να διασφαλίσουμε ότι οι υπηρεσίες μας είναι πάντα ενημερωμένες και αξιόπιστες. Με τη modulus, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι λαμβάνετε την πιο πρόσφατη και κορυφαία τεχνολογία VoIP τηλεφωνίας», όπως σημειώνει η εταιρεία.
Τεύχος 283

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ