Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

28 June 2024 06:55

Vivotek 9383 series: IP κάμερα για προηγμένη επιτήρηση με AI

H Lexis ανακοινώνει τη διάθεση της νέας οικονομικής AI σειράς IP καμερών 9383 με στόχο την ευρεία αξιοποίηση των εργαλείων και υπηρεσιών AI από όλους τους χρήστες. Η νέα σειρά καμερών επιτρέπει στους χρήστες να αξιοποιούν με χαμηλό κόστος, τις προηγμένες δυνατότητες που προσφέρουν τα AI video analytics, συμπεριλαμβανομένης της εύκολης αναγνώρισης των χαρακτηριστικών των ανθρώπων και των αυτοκινήτων, βελτιώνοντας την αποτελεσματικότητα ως προς τη λειτουργικότητα και τη διαχείριση του συστήματος παρακολούθησης.

Οι κάμερες της σειράς 9383 συνεργάζονται άψογα με το Core+ AI Network Video Recorder (Core+ AI NVR) και το σύστημα Vast Security Station της Vivotek. Με την προσθήκη της νέας δυνατότητας «Case Vault», το VSS μπορεί γρήγορα να συγκεντρώνει και να παράγει τα απαραίτητα δεδομένα βίντεο μέσα σε ένα λεπτό και να παρέχει πλήρη αναφορά για κρίσιμα βίντεο.

Οι κάμερες περιλαμβάνουν προηγμένο αλγόριθμο AI που αναλύει τα αντικείμενα, όπως ανθρώπους και αυτοκίνητα, συμπεριλαμβανομένων του χρώματος, μοντέλου, χρήσης backpack / καπέλου, προσφέροντας αποτελεσματικότερη ανίχνευση. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένες με φακό 5mil pixel και προηγμένους αισθητήρες video που προσφέρουν 2,5 φορές μεγαλύτερο δυναμικό εύρος σε σχέση με της προηγούμενης γενιάς, αποτρέποντας την υπερέκθεση σε έντονο φως, ενώ συλλαμβάνουν καθαρά video κατά τις νυχτερινές ώρες.

ΤΕΥΧΟΣ 537

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ