Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

29 April 2024 06:56

ViewSonic LDM Series: Οθόνες επόμενης γενιάς με βελτιωμένη αξιοπιστία και ευελιξία

Η ViewSonic Corp. ανακοινώνει την κυκλοφορία των all-in-one LED οθονών 2ης γενιάς (σειρά LDM), οι οποίες έχουν σχεδιαστεί ειδικά για επαγγελματική και εκπαιδευτική χρήση, εξελίσσοντας περεταίρω τα στοιχεία που κατέστησαν επιτυχημένα τα προηγούμενα μοντέλα. Οι οθόνες υιοθετούν την τεχνολογία Glue-on-Board (GOB), βελτιώνοντας την ανθεκτικότητά τους κατά των περιβαλλοντικών κινδύνων.

Δεδομένου του μεγάλου φάσματος εφαρμογών που έχουν οι οθόνες LED – από εταιρικές αίθουσες υποδοχής και κοινόχρηστους χώρους σχολείων, έως αίθουσες προκαθορισμένων ή πολλαπλών χρήσεων, στις οποίες συχνάζουν πολλοί άνθρωποι – η υιοθέτηση της τεχνολογίας προστασίας οθόνης «GOB» στη σειρά LDM ενισχύει σημαντικά την ανθεκτικότητα. Αυτή η προηγμένη λύση οδηγεί σε πιο αξιόπιστη λειτουργία, με μεγαλύτερη προστασία από προσκρούσεις, σκόνη και υγρασία, διατηρώντας την υψηλή ποιότητα της εικόνας στην πάροδο του χρόνου. Με τον τρόπο αυτό μειώνεται μακροπρόθεσμα το κόστος ιδιοκτησίας, διασφαλίζοντας στους πελάτες αδιάλειπτη και κορυφαία οπτική εμπειρία.

Η σειρά LDM 2ης γενιάς διαθέτει εκλεπτυσμένη αισθητική, με μειωμένο πάχος – από 35mm σε 31mm – και πιο λεπτό πλαίσιο – από 10mm σε 6mm – σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα. Επιπλέον, το αποσπώμενο κουτί ελέγχου μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί από την οθόνη για να επιτευχθεί η αξιοσημείωτη αναλογία 99% screen-to-body.

Η σειρά LDM 2ης γενιάς προσφέρει αναβαθμισμένη οπτικοακουστική εμπειρία σε ποικίλα περιβάλλοντα. Με διαθέσιμα μεγέθη των 136, 163 και 231 ιντσών, οι οθόνες διαθέτουν υψηλή φωτεινότητα, στα 600 nits, με 100 επίπεδα ρύθμισης, που αυξάνουν τη δυνατότητα προσαρμογής σε ποικίλα περιβάλλοντα φωτισμού. Επιπρόσθετα, η βελτιωμένη αναλογία αντίθεσης 6.500:1 συμβάλλει στην αναπαραγωγή λεπτομερειών με μεγαλύτερη ακρίβεια και διαύγεια, που σε συνδυασμό με τα διπλά σετ ηχείων 30W προσφέρουν συναρπαστικές οπτικοακουστικές εμπειρίες.

ΤΕΥΧΟΣ 499

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ