Skip to main content
3 October 2023 06:43

To Risk to Resilience έκανε στάση στην Αθήνα

Η Trend Micro διεξήγαγε την Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023, το roadshow Risk to Resilience World Tour σε κεντρικό ξενοδοχείο στην Αθήνα. Στο πλαίσιο της περιοδείας, σε περισσότερες από 120 πόλεις παγκοσμίως, η εταιρεία συνεχίζει τον κύκλο roadshow, ως μέρος της δέσμευσής της να βοηθήσει τους οργανισμούς να μειώσουν τους κινδύνους στον κυβερνοχώρο.

«Τα υβριδικά μοντέλα εργασίας, η υιοθέτηση Cloud και η ταχύτητα των αλλαγών σε όλες τις βιομηχανίες έχουν εισαγάγει νέους και περισσότερους κινδύνους κυβερνοασφάλειας», δήλωσε ο κος Αλέξανδρος Βασιλάκης, Regional Sales Manager Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας της Trend Micro. «Η ανταπόκριση σε αυτές τις σημαντικές αλλαγές απαιτεί εξελιγμένες στρατηγικές, νέα πλαίσια και ολοκληρωμένα εργαλεία για την πρόβλεψη και την άμυνα έναντι των προηγμένων επιθέσεων. Αυτός είναι ο λόγος, για τον οποίο αποφασίσαμε να παρουσιάσουμε την αποστολή μας, να εξασφαλίσουμε μία ασφαλή μετάβαση στον ψηφιακό κόσμο, παγκοσμίως, βοηθώντας τους οργανισμούς να επιταχύνουν τις στρατηγικές ανθεκτικότητας, μέσω προληπτικών ελέγχων», κατέληξε.

Οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να ακούσουν από ειδικούς της Trend Micro, της TXOne Networks και της AWS και να συζητήσουν μαζί τους – μεταξύ άλλων – για:

• Τη βελτίωση της αντιμετώπισης κινδύνων.

• Την ενίσχυση της ανθεκτικότητας των επιχειρήσεων.

• Τη λήψη προληπτικών αποφάσεων που βασίζονται σε σύγχρονους κινδύνους.

• Παραδείγματα – από πραγματικά περιστατικά – επιτυχημένων ενεργειών αντιμετώπισης.

• Την κάλυψη των ελλείψεων σε δεξιότητες, με καινοτόμες μεθόδους και αυτοματισμό ροής εργασίας.

• Μεθόδους βελτίωσης προβολής, μείωσης τους κόστους, βελτίωσης των αποτελεσμάτων ασφάλειας και για θέματα συμμόρφωσης.

Το event έκλεισε με τη συμμετοχή του γνωστού Έλληνα κωμικού, σεναριογράφου και παρουσιαστή, Λάμπρου Φισφή, με ένα stand-up act.

Το roadshow ξεκίνησε στο Ρέικιαβικ της Ισλανδίας στις 23 Μαρτίου 2023 και μετά από το ταξίδι του σε Ασία, Αμερική και Ευρώπη έχει προγραμματιστεί να κλείσει τον κύκλο του στις 15 Νοεμβρίου, στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας.

Τεύχος 362

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ