Skip to main content
4 July 2024 06:41

TechTalk: Έφτασαν τα νέα της Ergoman!

Η Ergoman σας καλωσορίζει στην πρώτη έκδοση του μηνιαίου ενημερωτικού τους newsletter, Ergoman TechTalk. Σε αυτή τη σειρά ενημερωτικών δελτίων, θα σας ενημερώνουν για τα τελευταία νέα, τις σημαντικές ανακοινώσεις και τις εξελίξεις που αφορούν την εταιρεία. Θα εμβαθύνουν στα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, θα μοιράζονται ιστορίες από τους πελάτες τους και θα σας προσφέρουν πολύτιμες συμβουλές για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της επιχείρησής σας.

Στο τρέχον newsletter, η εταιρεία διερευνά την ισχυρή συνέργεια μεταξύ του monday.com Work OS και του Ομίλου εταιρειών Ergoman για διαφημιστικά γραφεία. Θα μάθετε πώς τα πρακτορεία μπορούν να αυξήσουν την αποδοτικότητα της διαφήμισης και να εξορθολογήσουν τις ροές εργασίας.

Στο σημερινό ανταγωνιστικό τοπίο του marketing και της διαφήμισης, τα γραφεία αναζητούν αύξηση της παραγωγικότητας μέσω σύγχρονων εργαλείων.

Το monday.com Work OS είναι μια πλατφόρμα για εξορθολογισμένες ροές εργασίας, διαχείριση έργων και οπτικοποίηση δεδομένων – όλα μέσα από την ίδια πλατφόρμα. Αυτοματοποιεί τις εργασίες ρουτίνας, δίνοντας τη δυνατότητα λήψης τεκμηριωμένων αποφάσεων κ.ά. Τα οφέλη για τους οργανισμούς είναι τα εξής:

Ευέλικτη διαχείριση εργασιών: Απλοποιήστε τις καθημερινές σας εργασίες.

Σχεδιασμός και παρακολούθηση έργων: Παρακολούθηση της προόδου σε πραγματικό χρόνο.

Βελτιστοποίηση ροής εργασιών: Οργάνωση εργασιών, αυτοματοποίηση και συνεργασία.

Βελτιωμένη διαχείριση εκστρατειών: Διαγράμματα Gantt, κεντρικά δεδομένα και αυτοματισμοί.

Προσαρμόσιμο και φιλικό προς τον χρήστη: Το monday.com Work OS προσφέρει CRM χωρίς κώδικα και απρόσκοπτη ενσωμάτωση.

Με 400+ υλοποιήσεις, η Ergoman προσαρμόζει το monday.com στις ανάγκες των οργανισμών, εξασφαλίζοντας ταχύτερη διαχείριση των καμπανιών.

ΤΕΥΧΟΣ 541

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ