Skip to main content
19 April 2024 06:53

Team Samsung Galaxy: Παρουσιάστηκαν οι αθλητές για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024

Η Samsung Electronics ανακοινώνει τους αθλητές – πρεσβευτές του Team Samsung Galaxy που θα ενσαρκώσουν το βασικό μήνυμα της καμπάνιας της εταιρείας «Open Always Wins» κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024. Μεταξύ των 57 αθλητών – πρεσβευτών, εκ των οποίων οι 44 είναι από την Ευρώπη.

«Η Samsung υποστηρίζει το Ολυμπιακό πνεύμα και έχει δημιουργήσει ουσιαστικές συνδέσεις από την πρώτη της συμμετοχή στη διοργάνωση, το 1988», δήλωσε ο κος Hansoo Kim, Πρόεδρος της Samsung Electronics Hellas. «Με την τελευταία λέξη της καινοτομίας και της τεχνολογίας, δεσμευόμαστε να υποστηρίξουμε τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024 και είμαστε υπερήφανοι που έχουμε αξιόλογους αθλητές – πρεσβευτές, όπως ο κος Λευτέρης Πετρούνιας και η κα Ευαγγελία Πλατανιώτη στο Team Samsung Galaxy. Το μήνυμά μας “Open Always Wins” αντικατοπτρίζει την ευθυγράμμιση των αξιών μας με το Ολυμπιακό πνεύμα και θα εμφανίζεται σε όλη την καμπάνια της Samsung για το Παρίσι 2024».

Το Team Samsung Galaxy για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024 αποτελείται από Ολυμπιονίκες και Παραολυμπιονίκες από διάφορα μέρη του κόσμου. Η ομάδα περιλαμβάνει τη Βρετανίδα skateboarder, Sky Brown, την Ισπανίδα πρωταθλήτρια του badminton, Carolina Marin, τον Γάλλο ήρωα του skateboarding, Aurélien Giraud, την Αμερικανίδα B-girl, Grace “Sunny” Choi, τον Γερμανό para sprinter, Johannes Floors, το ποδοσφαιρικό είδωλο της Νότιας Κορέας, Son Heung-min, τον Έλληνα Ολυμπιονίκη και παγκόσμιο πρωταθλητή της ενόργανης γυμναστικής, Λευτέρη Πετρούνια, καθώς και την Ελληνίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης, Ευαγγελία Πλατανιώτη. Οι Έλληνες αθλητές θα αγωνιστούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024.

ΤΕΥΧΟΣ 493

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ