Skip to main content
11 July 2024 06:56

TCL 50 5G / SE: Smartphones προσβάσιμα σε όλους

Οι τελευταίες προτάσεις της TCL, τα TCL 50 5G και TCL 50 SE, ξεχωρίζουν για την προσιτή τιμή τους. Αυτά τα μοντέλα συνδυάζουν χαρακτηριστικά υψηλών προδιαγραφών με τιμές που εμπνέουν μεγαλείο, διασφαλίζοντας ότι η τεχνολογία αιχμής είναι προσβάσιμη σε όλους. Η σειρά TCL 50 προσφέρει δύο ξεχωριστά μοντέλα που καλύπτουν διαφορετικά προφίλ χρηστών, διασφαλίζοντας ότι όλοι μπορούν να βρουν μια συσκευή που ξεκλειδώνει τις δυνατότητές τους.

Το TCL 50 5G προσφέρει κορυφαία απόδοση και συνδεσιμότητα 5G. Διαθέτει μεγάλη οθόνη 6,6″ HD+ 90Hz NXTVISION για ομαλά και ζωντανά γραφικά, που συμπληρώνεται από ήχο DTS 3D για μια καθηλωτική εμπειρία πολυμέσων. Τροφοδοτείται από το chipset MediaTek Dimensity 6100+ και λειτουργεί με το πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα Android 14. Η συσκευή δίνει έμφαση στην απρόσκοπτη απόδοση με συνδεσιμότητα 5G και διαθέτει μνήμη 128GB + 8GB υβριδική κάμερα 50MP AI και ισχυρή μπαταρία 5010mAh με έξυπνες δυνατότητες φόρτισης. Η υποστήριξη eSIM και η τεχνολογία NXTURBO ενισχύουν τη συνδεσιμότητα και την ενεργειακή απόδοση, καθιστώντας την πρωταρχική επιλογή για χρήστες που αναζητούν ταχύτητα και καθηλωτική εμπειρία.

Το TCL 50 SE είναι φτιαγμένο για όσους απαιτούν μια ολοκληρωμένη εμπειρία smartphone με μεγαλύτερη οθόνη FHD+ NXTVISION 6,8″ με ομαλό ρυθμό ανανέωσης 90Hz. Ενσωματώνει μια σημαντική μπαταρία 5010mAh, που συμπληρώνεται από επέκταση μνήμης RAM 6GB + 6GB και τεράστιο χώρο αποθήκευσης 256GB, που τροφοδοτείται από το αποτελεσματικό chipset MediaTek Helio G88. Η συσκευή διαθέτει υβριδική κάμερα 50MP και τεχνολογία NXTVISION για βελτιωμένα γραφικά. Με γρήγορη φόρτιση 33W και καθηλωτικό ήχο DTS 3D, το TCL 50 SE είναι ιδανικό για χρήστες που αναζητούν έναν συνδυασμό απόδοσης, εξαιρετικών πολυμέσων και προσιτής τιμής.

ΤΕΥΧΟΣ 456

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ