Skip to main content
17 October 2023 06:44

SYNTAX IT Group: Χορηγός στο TechBiz 2023

Ο Όμιλος SYNTAX IT ανακοίνωσε πως θα συμμετάσχει στη φετινή εκδήλωση TechBiz της ThinkBiz Hellas, εκτελώντας χρέη Bronze Sponsor. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στις 21 Οκτωβρίου 2023 στις εγκαταστάσεις του Deree (Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή).

Σύμφωνα με την περιγραφή της εκδήλωσης, το TechBiz event θέτει ως βασικό στόχο να συνεισφέρει στη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα της τεχνολογίας και φοιτητών με αντίστοιχο υπόβαθρο. Το event απευθύνεται σε φοιτητές/τριες και αποφοίτους με υπόβαθρο από τον τομέα της τεχνολογίας και της πληροφορικής.

Κατά τη διάρκεια του TechBiz Event θα διεξαχθούν διαδραστικά workshops που θα δώσουν την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν βέλτιστες πρακτικές, σύγχρονα εργαλεία και τον τρόπο σκέψης που υιοθετείται από κάθε επιχείρηση για την ανάπτυξη production code. Ακόμη, κατά τη διάρκειά αυτών, οι συμμετέχοντες θα κληθούν να αντιμετωπίσουν (real) case studies, προτείνοντας μία λύση και γράφοντας το δικό τους κομμάτι κώδικα.

Η θεματολογία των workshops ποικίλει και προσφέρει μία συνολική εμπειρία πάνω στα trends που κυριαρχούν στον τεχνολογικό κόσμο. Κάθε συμμετέχων μπορεί να επιλέξει τρεις πυλώνες που τον ενδιαφέρουν, παρακολουθώντας το αντίστοιχο workshop και να μάθει πώς καινοτόμες επιχειρήσεις και καταξιωμένοι επαγγελματίες προσεγγίζουν καθένα από τους παρακάτω τομείς: Backend Development, Data Engineering, Data Science, Machine Learning, DevOps, Big Data, Network & Distributed Systems, Frontend Development, Code Testing, Cloud MigrationCloud Computing, Database Modeling / Architecture, Cyber Security.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ