Skip to main content
1 July 2024 06:56

Sonos Ace: Ακουστικά με καλύτερο ήχο και φοβερή αντοχή

Τα ακουστικά Ace της Sonos παρέχουν μια αρκετά πρακτική επίπεδη θήκη μεταφοράς τους, η οποία μάλιστα ενσωματώνει εσωτερικά και ένα μαγνητικό «πουγκί» για τα δύο παρεχόμενα καλώδια φόρτισης και ενσύρματης σύνδεσης 3,5 χιλ. Η στιβαρή κατασκευή τους από ανοξείδωτο ατσάλι και οι πολυτελείς επιφάνειες με ματ φινίρισμα έχουν φοβερή αντοχή.

Όσο «σκληραγωγημένα» και δωρικά δείχνουν στην όψη, τόσο απολαυστικά είναι στα αφτιά, πριν καλά καλά τα ενεργοποιήσετε. Ο τρόπος με τον οποίο τα καλοσχεδιασμένα αποσπώμενα μαγνητικά earcups αγκαλιάζουν τα αφτιά του τυχερού ιδιοκτήτη των Ace, είναι μοναδικός. Μπορείτε να τα φοράτε με τις ώρες, δίχως την παραμικρή ενόχληση, είτε από τα ακουστικά είτε από την στέκα. Ξαπλωμένοι ή όρθιοι, με γυαλιά ή χωρίς, δεν υπάρχει σενάριο που θα σας προκαλέσει έστω και ίχνος δυσφορίας.

Παράλληλα, στο εσωτερικό του δεξιού ακουστικού υπάρχει μια διαφορετική απόχρωση για τον διαχωρισμό του «L» και του «R», ενώ είναι αρκετά εύκολο να εντοπιστεί το δεξί ακουστικό από το μεγάλο πολυλειτουργικό slider κουμπί, το λεγόμενο «content key».

Με δύο απλά και βαθμονομημένα sliders μπορείτε να αυξομειώσετε εύκολα μπάσα και υψηλές συχνότητες. Η επιλογή «Loudness» ζωντανεύει περαιτέρω τον ήχο.

ΤΕΥΧΟΣ 538

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ