Skip to main content
5 September 2024 06:53

Senior Banking Consultant για την Profile Software

Η Profile Software προσλαμβάνει Senior Banking Consultant. Ως Senior Banking Consultant θα διαδραματίσετε βασικό ρόλο στη συμπερίληψη επιχειρηματικής ανάλυσης, στη διαχείριση σχεδίων και εγγράφων επιχειρηματικών απαιτήσεων (BRD) και στην επίβλεψη της υλοποίησης του έργου. Θα παρέχετε επίσης υποστήριξη και διασφάλιση ποιότητας καθ’ όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής του έργου, διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη βελτίωση και συντήρηση των υποδομών πελατών και την επιτυχή παράδοση έργων και προϊόντων. Οι κύριες αρμοδιότητες του Senior Banking Consultant είναι οι εξής:

• Διεξαγωγή επιχειρηματικής ανάλυσης στο πλαίσιο των βασικών τραπεζικών λειτουργιών με τους πελάτες.

• Δημιουργία σχεδιαγραμμάτων, συνεδριών επιχειρηματικής ανάλυσης και BRD, στενή συνεργασία με ειδικούς, ομάδες λύσεων ή τμήμα πωλήσεων.

• Διαμόρφωση και παραμετροποίηση λύσεων με βάση τις εσωτερικές ανάγκες ή τις ανάγκες του πελάτη, με υποστήριξη από ειδικούς στο αντικείμενο εάν είναι απαραίτητο.

• Εκτέλεση επίσημης (χειροκίνητης ή αυτοματοποιημένης) διασφάλισης ποιότητας των παραδοτέων.

• Παροχή επιχειρηματικής εκπαίδευσης σε χρήστες τραπεζών.

• Προσφορά υποστήριξης μετά την πώληση, συντονισμός με ειδικούς στο αντικείμενο όταν απαιτείται κ.ά.

Τα προσόντα που χρειάζονται για τη συγκεκριμένη θέση εργασίας είναι πτυχίο στην επιστήμη των υπολογιστών, στις χρηματοοικονομικές επιχειρήσεις ή σε σχετικό τομέα, 5+ χρόνια εμπειρία σε παρόμοια θέση, άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας προφορικά και γραπτά κ.ά.

Η Profile Software παρέχει ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, ολοκληρωμένη ιατρική ασφάλιση και ασφάλιση ζωής, κουπόνια γεύματος, ευκαιρίες εκπαίδευσης και ανάπτυξης, καινοτόμο λογιστική ομάδα κ.ά. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συγκεκριμένη θέση εργασίας μπορείτε να πατήσετε εδώ.

ΤΕΥΧΟΣ 570

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ