Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

5 July 2024 06:56

SE APC™ Back-UPS™ Pro Gaming: Ένα UPS για αδιάλειπτη προστασία ρεύματος

Η Schneider Electric ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα των μονάδων αδιάλειπτης λειτουργίας (UPS) APC™ Back-UPS™ Pro Gaming στην Ευρώπη. Το νέο, κομψό και υπερσύγχρονο UPS έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει τον εξοπλισμό gaming από διακοπές ρεύματος και να παρέχει ισχυρή σύνδεση ρεύματος, παρά τις ενεργειακές αιχμές και τις βλάβες.

Ως το πρώτο UPS που έχει σχεδιαστεί ειδικά για gamers, streamers και influencers, το APC Back-UPS™ Pro Gaming παρέχει αδιάλειπτη προστασία ρεύματος, ακόμη και σε περιοχές όπου το δίκτυο είναι ασταθές – διατηρώντας τους υπολογιστές με GPU, τις κορυφαίες κονσόλες, τους streamers και τους gamers συνδεδεμένους τόσο με τις διαδικτυακές τους εμπειρίες παιχνιδιών όσο και με το κοινό τους, ανεξάρτητα από τους επτά διαφορετικούς τύπους διακοπής ρεύματος.

Για να παρέχει ισχυρή προστασία, το APC Back-UPS™ Pro Gaming UPS διαθέτει εφεδρική ισχύ μπαταρίας ημιτονοειδούς κύματος, παρέχοντας το ομαλό ηλεκτρικό ρεύμα που απαιτείται από τα ευαίσθητα ηλεκτρονικά και το AVR και συμβάλλοντας στην προστασία από τις ανωμαλίες ρεύματος που μπορεί να οδηγήσουν σε δυσλειτουργίες και απομόνωση κατά τη διάρκεια μιας διακοπής, ώστε να παρατείνει τη διάρκεια ζωής του εξοπλισμού gaming. Το APC Back-UPS™ Pro Gaming διαθέτει επίσης μία πατενταρισμένη κυκλική οθόνη, η οποία είναι ορατή από κάθε γωνία, παρέχοντας την κατάσταση της υπολειπόμενης ισχύος της μπαταρίας του UPS, καθώς και λεπτομέρειες σχετικά με τις υπερτάσεις, τις βυθίσεις και τις διακοπές ρεύματος.

ΤΕΥΧΟΣ 542

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ