Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

17 June 2024 06:57

Samsung SmartThings Pro: Εξοικονόμηση ενέργειας και κόστους

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε το SmartThings Pro, πουεισάγει την υπερσυνδεδεμένη τεχνολογία του smart home της Samsung, αυτοματοποιώντας τις λειτουργίες και βελτιώνοντας συνολικά την εμπειρία τεχνολογίας. Για την καλύτερη υποστήριξη των B2B πελατών, το SmartThings Pro προσφέρει APIs για απρόσκοπτη ενσωμάτωση, ενώ διαθέτει και λειτουργία AI Energy Mode, μια έξυπνη τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας που μπορεί να βοηθήσει στη μείωση κατανάλωσης ενέργειας με βάση τη φωτεινότητα του περιβάλλοντος, την ανάλυση περιεχομένου και την ανίχνευση κίνησης. Ο αλγόριθμος εξοικονόμησης ενέργειας είναι διαθέσιμος για τα προϊόντα της Samsung που συνδέονται στο οικοσύστημα SmartThings Pro.

Επιπλέον, το SmartThings Pro επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν την κατάσταση σύνδεσης διαφόρων συσκευών IoT μέσω ενός φιλικού στη χρήση πίνακα ελέγχου, ο οποίος με την τεχνολογία ΑΙ που ενσωματώνει, αναλύει τις συνδεδεμένες συσκευές, βοηθώντας έτσι τους χρήστες να χρησιμοποιούν τις συσκευές τους πιο αποτελεσματικά και να υιοθετούν πρακτικές εξοικονόμησης ενέργειας.

Πέραν της εξυπηρέτησης μεμονωμένων χρηστών, το SmartThings Pro συμβάλλει στη βελτίωση των γενικών λειτουργιών των συνδεδεμένων συσκευών σε εταιρικά περιβάλλοντα, όπως Smart Signage, οθόνες για ξενοδοχειακές μονάδες, συστήματα κλιματισμού, ψηφιακές συσκευές και πολλά άλλα. Βοηθά, επίσης, τους εταιρικούς πελάτες να διαχειρίζονται αποτελεσματικότερα διάφορους περιβαλλοντικούς παράγοντες, όπως η θερμοκρασία, η υγρασία, και ο φωτισμός, συνδέοντας διαφορετικά προϊόντα IoT. Ενσωματώνει αισθητήρες, όπως κάμερες, για την ενίσχυση των δυνατοτήτων παρακολούθησης και ελέγχου.

ΤΕΥΧΟΣ 529

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ