Skip to main content
15 July 2024 06:58

Samsung Galaxy Z Flip6: Smartphone ιδανικό για θεατές και αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων 2024

Η Samsung Electronics αποκάλυψε την ολυμπιακή έκδοση του Galaxy Z Flip6, αποκλειστικά σχεδιασμένη για όλους τους αθλητές που θα αγωνιστούν στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024. Το Galaxy Z Flip6 Olympic Edition συνεχίζει την πάνω από τρεις δεκαετίες μακρά παράδοση της Samsung να παρέχει τεχνολογία αιχμής και καινοτομίες στην κινητή για την υποστήριξη των Ολυμπιακών Αγώνων, καθώς παράλληλα εντάσσει για πρώτη φορά νέα χαρακτηριστικά στην ολυμπιακή έκδοση.

Σχεδιασμένο για να αναβαθμίσει την εμπειρία των αθλητών κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων από τη στιγμή της άφιξής τους στο Παρίσι, το smartphone αυτό είναι το πρώτο που έρχεται με προεγκατεστημένη μια πλήρη γκάμα αποκλειστικών υπηρεσιών και χρήσιμων εφαρμογών. Επιπλέον, σηματοδοτεί την πρώτη φορά που το πιο πρόσφατο προϊόν της Samsung διατίθεται στους αθλητές πριν από την επίσημη κυκλοφορία του στην αγορά. Το Galaxy Z Flip6 θα βρεθεί, επίσης, στο επίκεντρο των Ολυμπιακών Αγώνων, ως η πρώτη Ολυμπιακή Έκδοση που θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στο βάθρο.

Το Galaxy Z Flip6 Olympic Edition περιλαμβάνει μια σειρά από χρήσιμες καινοτομίες συμπεριλαμβανομένων των ακόλουθων χαρακτηριστικών επικοινωνίας Galaxy AI, που θα βοηθήσουν τους αθλητές από όλο τον κόσμο να συνδεθούν με ευκολία κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Παρίσι:

• Live translation κλήσεων που μεταφράζει τις τηλεφωνικές κλήσεις απευθείας στη συσκευή σε πραγματικό χρόνο σε 16 διαφορετικές γλώσσες, διευκολύνοντας τους αθλητές να καλούν τις ολυμπιακές τηλεφωνικές γραμμές και τις τοπικές επαφές στη μητρική τους γλώσσα, χρησιμοποιώντας τις εγγενείς εφαρμογές της Samsung και επιλεγμένες εφαρμογές τρίτων.

• Διερμηνέας που μεταφράζει άμεσα ζωντανές συνομιλίες, επιτρέποντας στους αθλητές να συνομιλούν με άλλους αθλητές και εθελοντές και να λαμβάνουν ζωντανή μετάφραση των όσων λέγονται στην οθόνη, ενώ εξακολουθούν να μιλούν πρόσωπο με πρόσωπο, χάρη στη μοναδική διπλή οθόνη του τηλεφώνου.

• Composer που βοηθά στη σύνταξη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε εφαρμογές με τη χρήση απλών λέξεων – κλειδί. Ειδικά για τις εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, αναλύει ακόμη και τον τόνο του προηγούμενου περιεχομένου, διευκολύνοντας τους αθλητές να εκφράσουν τον ενθουσιασμό τους σε μερικές από τις πιο συναρπαστικές ή συγκινητικές στιγμές του διαγωνισμού.

Οι αθλητές μπορούν, επίσης, να χρησιμοποιήσουν το Galaxy AI στο τηλέφωνο Olympic Edition για να προετοιμαστούν για τους αγώνες, να ενισχύσουν τη δημιουργικότητά τους και να απαθανατίσουν αναμνήσεις ζωής στο Παρίσι 2024, με λειτουργίες όπως το Instant Slow-mo που επιτρέπει στους αθλητές να καταγράφουν, να μοιράζονται και να αναλύουν τις επιδόσεις τους σε αργή κίνηση, διευκολύνοντάς τους να βελτιώσουν την τεχνική τους, και το Photo Assist που επιτρέπει στους αθλητές να πετυχαίνουν την τέλεια λήψη κάθε φορά, αλλάζοντας το μέγεθος, επανατοποθετώντας ή ακόμη και αφαιρώντας ανεπιθύμητα αντικείμενα από τις φωτογραφίες.

ΤΕΥΧΟΣ 458

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ