Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

27 June 2023 06:58

Ruijie-Reyee Wi-Fi 6 AX3000: Υψηλής απόδοσης Access Point οροφής

Η Ruijie-Reyee, πάροχος λύσεων δικτύωσης, παρουσιάζει το RG-RAP2260 Reyee Wi-Fi 6 AX3000 High Performance Multi-G Ceiling Access Point, το οποίο προσφέρει εξαιρετική απόδοση, βελτιωμένη ασφάλεια και επεκτασιμότητα, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών.

Το Wi-Fi 6, γνωστό και ως 802.11ax, συνιστά την τελευταία γενιά ασύρματης τεχνολογίας που προσφέρει σημαντικές βελτιώσεις σε σχέση με τους προκατόχους της. Το RG-RAP2260 Reyee Wi-Fi 6, προσαρμοσμένο πλήρως στο πρότυπο Wi-Fi 6, δίνει μεγαλύτερες ταχύτητες, αυξημένη χωρητικότητα, χαμηλότερη καθυστέρηση και βελτιωμένη συνολική απόδοση δικτύου.

Το RG-RAP2260 Reyee Wi-Fi 6 AX3000 High Performance Multi-G Ceiling Access Point προσφέρει μία ολοκληρωμένη λύση για επιχειρήσεις, οι οποίες επιθυμούν να αναβαθμίσουν τα ασύρματα δίκτυά τους. Η εντυπωσιακή του ταχύτητα, η βελτιωμένη απόδοση δικτύου, τα προηγμένα μέτρα ασφαλείας και η επεκτασιμότητα το καθιστούν εξαιρετική επιλογή σε πολλούς κλάδους εταιρειών, όπως είναι η εκπαίδευση, η φιλοξενία, η υγειονομική περίθαλψη, η εστίαση και αλλού.

Αγκαλιάζοντας τη δύναμη του Wi-Fi 6 και αξιοποιώντας τις καινοτόμες δυνατότητες του RAP2260 Reyee Wi-Fi 6, κάθε είδος επιχείρησης έχει τη δυνατότητα να παραμείνει μπροστά στο ψηφιακό τοπίο και να ανταποκριθεί στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις συνδεσιμότητας και να παρέχει αξιόπιστη και αποτελεσματική ασύρματη εμπειρία στους υπαλλήλους, τους πελάτες και τους καλεσμένους.

Τα προϊόντα της Ruijie-Reyee διανέμονται στην Ελλάδα από την εταιρεία PartnerΝΕΤ.

Τεύχος 314

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ