Skip to main content
3 June 2024 06:56

Ruijie-Reyee RG-RAP73HD: Access Point οροφής με Wi-Fi 7 για αποτελεσματική μετάδοση και λήψη δεδομένων

Έρχεται το RG-RAP73HD Wi-Fi 7Tri-Radio BE19000 Ceiling Access Point με δυνατότητες Wi-Fi 7! Το νέο αυτό μοντέλο της Ruijie-Reyee αποτελεί ένα μείγμα σχεδιασμού, μηχανικής και καινοτομίας, που αγκαλιάζει την τεχνολογία Wi-Fi 7 γνωστή και ως 802.11be, την επόμενη ραγδαία εξέλιξη στα ασύρματα δίκτυα.

Με την εντυπωσιακή απόδοση Tri-radio, το RG-RAP73HD είναι εξοπλισμένο με τη δύναμη να λειτουργεί σε τρεις ξεχωριστές ζώνες συχνοτήτων, εξασφαλίζοντας αποτελεσματική μετάδοση και λήψη δεδομένων.

Ένα από τα καθοριστικά στοιχεία του RG-RAP73HD είναι η προσαρμοστικότητά του σε πολλαπλά περιβάλλοντα. Είτε πρόκειται για γραφείο, πολυκατοικία, ξενοδοχείο, κατάστημα, ή για οποιοδήποτε περιβάλλον υψηλής πυκνότητας, το RG-RAP73HD παρέχει συνεχώς αξιόπιστη και υψηλής ταχύτητας συνδεσιμότητα. Αυτή η προσαρμοστικότητα διασφαλίζει ότι η εμπειρία του έκαστου χρήστη θα είναι πάντα άψογη, χωρίς διακοπές και καθυστερήσεις ανεξάρτητα από τις απαιτήσεις που τίθενται στο δίκτυο.

Το RG-RAP73HD Wi-Fi 7 Tri-Radio BE19000 Ceiling Access Point συνιστά μια σημαντική πρόοδο στην τεχνολογία των ασύρματων δικτύων και θέτει τα θεμέλια για μια νέα εποχή καινοτομίας στη συνδεσιμότητα, καθώς είτε βελτιώνει τις εμπειρίες ροής, είτε δημιουργεί ένα επαγγελματικό γραφείο δίκτυο και αποτελεί μια απόδειξη της δυναμικής της τεχνολογίας στον μετασχηματισμό της συνδεσιμότητας.

Βασικά τεχνολογικά χαρακτηριστικά:

Άκρως υψηλό Wireless Rate: Το bandwidth 6G/320MHz επιτρέπει στο RG-RAP73HD να παρέχει μια εξαιρετική ασύρματη ροή γεγονός που μεταφράζεται σε ταχύτερες μεταφορές δεδομένων, μειωμένη καθυστέρηση και συνολικά βελτιωμένη εμπειρία χρήστη.

Αποκλειστική δυνατότητα MLO του Wi-Fi 7: Η αποκλειστική δυνατότητα του Wi-Fi 7, MLO (Multi-Link Operation), προσφέρει μια βελτιωμένη εμπειρία ροής, καθώς το MLO βελτιστοποιεί τις συνδέσεις δικτύου, διασφαλίζοντας ότι το περιεχόμενο ροής παραμένει αδιάκοπο, ενώ παρέχει στους χρήστες ρευστή και χωρίς καθυστέρηση κατανάλωση πολυμέσων.

Υψηλή πυκνότητα πρόσβασης: Τα σύγχρονα περιβάλλοντα απαιτούν συνδεσιμότητα υψηλής πυκνότητας για να φιλοξενήσουν τον αυξανόμενο αριθμό συσκευών. Το RG-RAP73HD ανταποκρίνεται στην πρόκληση, έχοντας τη δυνατότητα υποστήριξης έως και 1500 συνδέσεων ταυτόχρονα χωρίς να θυσιάζει την απόδοση ή τη σταθερότητα.

Τεχνολογία 4K-QAM: Το RG-RAP73HD ενσωματώνει την τεχνολογία 4K-QAM, μια καινοτόμο προηγμένη προσέγγιση που συσκευάζει αποτελεσματικά τα δεδομένα για τη μετάδοση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα βελτιωμένες ταχύτητες και μια πιο αξιόπιστη σύνδεση, ακόμα και σε υπερφορτωμένα δίκτυα.

Δυνατότητα Enterprise Switch: Πέρα από τον ρόλο του Access Point, το RG-RAP73HD μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως μέρος μιας εγκατάστασης Enterprise Switch. Αυτό το καθιστά ιδανικό για τη δημιουργία ενός στιβαρού επαγγελματικού δικτύου, PRO Office Network.

Τα προϊόντα της Ruijie-Reyee αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα από την εταιρεία PartnerΝΕΤ.

ΤΕΥΧΟΣ 519

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ