Skip to main content
21 May 2024 06:55

Ruijie-Reyee RG-RAP2260: Νέο Wi-Fi 6 Access Point οροφής για μεγαλύτερες ταχύτητες

Η RuijieReyee παρουσιάζει το RG-RAP2260 Reyee Wi-Fi 6 AX3000 High Performance Multi-G Ceiling Access Point, το οποίο προσφέρει εξαιρετική απόδοση, ασφάλεια και επεκτασιμότητα, καθιστώντας το την ιδανική επιλογή για επιχειρήσεις όλων των κλιμάκων. Το Wi-Fi 6 είναι η τελευταία γενιά ασύρματης τεχνολογίας που προσφέρει σημαντικές βελτιώσεις, καθιστώντας αισθητή τη διαφορά σε σχέση με τους προκατόχους της. Το RG-RAP2260 Reyee Wi-Fi 6, προσαρμοσμένο πλήρως στο πρότυπο Wi-Fi 6 δίνει μεγαλύτερες ταχύτητες, αυξημένη χωρητικότητα, χαμηλότερη καθυστέρηση και βελτιωμένη συνολική απόδοση δικτύου.

Το RG-RAP2260 Reyee Wi-Fi 6 AX3000 High Performance Multi-G Ceiling Access Point, με όλα τα τεχνολογικά πλεονεκτήματά του προσφέρει μία ολοκληρωμένη λύση για επιχειρήσεις, οι οποίες επιθυμούν να αναβαθμίσουν τα ασύρματα δίκτυά τους.

Η εντυπωσιακή του ταχύτητα, η βελτιωμένη απόδοση δικτύου, τα προηγμένα μέτρα ασφαλείας και η επεκτασιμότητα, το καθιστούν εξαιρετική επιλογή σε πολλούς κλάδους εταιρειών, όπως εκπαίδευση, φιλοξενία, υγειονομική περίθαλψη, εστίαση κ.α.

Αγκαλιάζοντας τη δύναμη του Wi-Fi 6 και αξιοποιώντας τις καινοτόμες δυνατότητες του RAP2260 Reyee Wi-Fi 6, κάθε επιχείρηση έχει τη δυνατότητα να παραμείνει μπροστά στο ψηφιακό τοπίο ανταποκρινόμενη στις αυξανόμενες απαιτήσεις συνδεσιμότητας και να παρέχει μία αξιόπιστη και αποτελεσματική ασύρματη εμπειρία στους υπαλλήλους, στους πελάτες και τους καλεσμένους της.

Τεχνολογικά πλεονεκτήματα του RG-RAP2260 Reyee Wi-Fi 6:

• Wi-Fi εξαιρετικά υψηλής απόδοσης 2,97Gbps.

• Δυνατότητα υποστήριξης πάνω από 500 συνδέσεις χρηστών.

• Ενίσχυση της ταχύτητας του διαδικτύου με αυξανόμενη σύνδεση 2,5Gbps και 5Gbps Uplink.

• Εύκολη εγκατάσταση με έξτρα AP βασισμένο στην τεχνολογία Reyee Mesh.

• Υποστήριξη αυτόνομου captive portal, με εύκολη ενεργοποίηση της ταυτότητας ελέγχου Wi-Fi.

• Τεχνολογία 4×4 MIMO.

• Δωρεάν cloud management.

Τα προϊόντα της Ruijie-Reyee αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα από την εταιρεία PartnerΝΕΤ.

ΤΕΥΧΟΣ 510

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ