Skip to main content
3 February 2023 07:46

Recognition Award 2022 για την Cosmos Business Systems

Στην ίδια εκδήλωση, η Cosmos Business Systems Gold Partner της HP, έλαβε το βραβείο «Recognition Award 2022».

Η διάκριση της εταιρείας ήρθε χάρη στην πολυετή εμπειρία της, την τεχνογνωσία και το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό της, το οποίο έχει καταφέρει την επιτυχή υλοποίηση πολύπλοκων έργων με εξειδικευμένες λύσεις High-Performance computing (HPC) της HP.

Ενδεικτικά, η εταιρεία έχει εγκαταστήσει το πρώτο ισχυρό υπερυπολογιστικό σύστημα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), καθώς επίσης έχει εγκαταστήσει υπερυπολογιστικά συστήματα με HPE Apollo στο Χαροκόπειο και στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Η βράβευση αυτή αποτελεί την αναγνώριση της εξειδικευμένης τεχνογνωσίας σε καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις που κατέχει η Cosmos Business Systems ως HPE.

Το βραβείο παρέλαβε, εκ μέρους της εταιρείας, ο κος Πάνος Δελάκος, IT Infrastructure Manager Greece & Cyprus της Cosmos Business Systems, o οποίος δήλωσε: «Ευχαριστούμετους συνεργάτες μας στην Hewlett Packard Enterprise για αυτή την βράβευση. Η συνεργασία μας θα συνεχιστεί με τους ίδιους πετυχημένους ρυθμούς και το 2023, καθώς η HPE αποτελεί έναν από τους στρατηγικούς μας συνεργάτες».

Τεύχος 220

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ