Skip to main content
20 September 2024 06:59

realme Magic Compose: Νέα λειτουργία AI σε συνεργασία με την Google

Η realme ανακοινώνει την ενσωμάτωση της νέας λειτουργίας AI, το «Magic Compose» από την Google. Η λειτουργία Magic Compose στα μηνύματα του realme GT 6 αξιοποιεί τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης για να βοηθήσει τους χρήστες να δημιουργήσουν πιο ελκυστικά και εξατομικευμένα μηνύματα. Προσφέρει επιλογές προσαρμογής ύφους, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε τον τόνο σας – είτε είναι επίσημος, είτε καθημερινός, είτε παιχνιδιάρικος, είτε στοχαστικός. Με την προσθήκη των ακόλουθων 5 χαρακτηριστικών AI, το GT 6 διαθέτει πλέον 6 λειτουργίες με AI:

AI Ultra Clarity: Χρησιμοποιεί προηγμένα μοντέλα AI για να βελτιώσει σημαντικά την ανάλυση και τη σαφήνεια των θολών εικόνων.

AI Eraser 2.0: Καθαρίζει χωρίς κόπο τις φωτογραφίες, επιτρέποντας στους χρήστες να επαναφέρουν ακόμα και φαινομενικά κατεστραμμένες λήψεις στην τελειότητα.

AI Smart Summary: Λειτουργεί ως προσωπικός βοηθός, συνοψίζοντας τα βασικά σημεία οποιωνδήποτε καταγραφών από συναντήσεις και συζητήσεις.

AI Smart loop: Αναγνωρίζει το περιεχόμενο της οθόνης για να προβλέψει την πρόθεση του χρήστη, παρέχοντας ακριβείς συστάσεις και πρόσβαση με ένα κλικ σε συχνά χρησιμοποιούμενες λειτουργίες.

Λειτουργία νυχτερινής όρασης AI: Ο καλύτερος συνεργάτης για τη λήψη βίντεο σε εξαιρετικά χαμηλό φωτισμό, ακόμη και σε μπαρ ή κλαμπ.

ΤΕΥΧΟΣ 581

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ