Skip to main content
6 September 2024 06:54

realme GT 6 Series: Το AI smartphone που αναδεικνύεται σε AI Flagship Killer

Η realme ανακοινώνει μια σημαντική ενημέρωση για τη σειρά realme GT 6 Series, με έμφαση στις καινοτομίες τεχνητής νοημοσύνης. Αυτή η νέα έκδοση, η οποία διατίθεται τώρα μέσω OTA, φέρνει ισχυρά εργαλεία AI που επαναπροσδιορίζουν την εμπειρία χρήστη σε smartphones. Η ενημέρωση αναμένεται να είναι διαθέσιμη για όλους τους Ευρωπαίους χρήστες μέχρι τον Σεπτέμβριο, καθιερώνοντας τη σειρά GT 6 ως το απόλυτο «AI Flagship Killer» και το πρώτο πραγματικά έξυπνο τηλέφωνο με AI της realme.

Στο πλαίσιο του εορτασμού της έκτης επετείου της, η realme αποκάλυψε την ταχύτερη τεχνολογία φόρτισης στον κόσμο, με ισχύ 320W, που μπορεί να φορτίσει πλήρως ένα smartphone σε μόλις 4 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα. Επιπλέον, η σειρά GT 6 λαμβάνει νέες AI λειτουργίες μέσω ενημερώσεων OTA, ενισχύοντας τη δέσμευση της realme να προσφέρει τεχνολογία αιχμής στους χρήστες της παγκοσμίως. Η ενημερωμένη έκδοση εισάγει τρεις χρήσιμες λειτουργίες AI:

• Πρωταγωνιστής είναι η πρώτη στον κόσμο λειτουργία AI Ultra Clarity, η οποία χρησιμοποιεί εξελιγμένα μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης για να βελτιώσει σημαντικά την ανάλυση και την ευκρίνεια των θολών εικόνων.

• Επιπλέον, η ενημέρωση περιλαμβάνει την AI Eraser 2.0, μια λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να καθαρίζουν χωρίς κόπο τις φωτογραφίες τους. Με μια απλή χειροκίνητη επιλογή ή ακόμη και με ένα πλήκτρο αυτόματης αναγνώρισης, ανεπιθύμητα στοιχεία, όπως οι περαστικοί και η ακαταστασία, αφαιρούνται εύκολα, ενώ το φόντο συμπληρώνεται έξυπνα για την ομαλή αποκατάσταση της εικόνας.

• Η τρίτη σημαντική προσθήκη, το AI Smart Summary, λειτουργεί ως προσωπικός βοηθός για τη διαχείριση ηχογραφήσεων συσκέψεων ή συζητήσεων.

ΤΕΥΧΟΣ 571

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ