Skip to main content
29 July 2024 06:57

realme C63: Ένα οικονομικό και δερμάτινο smartphone

Η realme ανακοινώνει την παγκόσμια κυκλοφορία του realmeC63, ένος πραγματικά οικονομικού smartphone. Πρόκειται για το πρώτο δερμάτινο smartphone της σειράς realme C, που έρχεται με την αποκλειστική γρήγορη φόρτιση στα 45W – 1 λεπτό φόρτισης για 1 ώρα κλήσης – και πολλές εμπειρίες AI.

Το realme C63 έχει σχεδιαστεί με premium πίσω κάλυμμα από vegan δέρμα, το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί μόνο σε flagship κινητά στο παρελθόν. Αξιοσημείωτο είναι πως το δερμάτινο κάλυμμά του είναι ανθεκτικό στους λεκέδες. Ένα χοντρό μοτίβο lychee καλύπτει το δερμάτινο κάλυμμα, το οποίο προσθέτει μια premium υφή και ταυτόχρονα ενισχύει το κράτημα για να εξασφαλίσει καλή αίσθηση. Επιπλέον, το realme C63 έρχεται με το μοναδικό μεταλλικό ντεκόρ φακού στην κατηγορία τιμής, το οποίο έχει υψηλότερο κόστος για σκληρότερη αντοχή και καλύτερη υφή.

Επιπλέον, το realme C63 απέκτησε τη μοναδική στην κατηγορία του TÜV Rheinland πιστοποίηση ασφαλούς συστήματος γρήγορης φόρτισης, η οποία σημαίνει ότι το σύστημα φόρτισης του τηλεφώνου έχει υποβληθεί σε αυστηρές δοκιμές και πληροί τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας. Μία φόρτιση έως και 50% μπορεί να ολοκληρωθεί σε 30 λεπτά. Το realme C63 τροφοδοτείται από ένα τσιπ εξοπλισμένο με οκταπύρηνη αρχιτεκτονική, με πλεονέκτημα τόσο στην απόδοση όσο και στην αποδοτικότητα.

ΤΕΥΧΟΣ 558

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ