Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

5 September 2022 06:46

Pylones Hellas
Εταιρεία Cybersecurity made in Europe για 2η συνεχή χρονιά

H Pylones Hellas αναγνωρίστηκε και πιστοποιήθηκε για 2η συνεχή χρονιά για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρει, ως εταιρεία Cybersecurity made in Europe από τον European Cyber Security Organization. Παράλληλα, στην εταιρεία, απονεμήθηκε και το αντίστοιχο label, σχεδιασμένο με σκοπό την προώθηση των ευρωπαϊκών εταιρειών που εξειδικεύονται στο cybersecurity.

Η πιστοποίηση αυτή απονέμεται σε ευρωπαϊκές εταιρείες που παρέχουν αξιόπιστα προϊόντα και υπηρεσίες ασφάλειας διαδικτύου. Η Pylones Hellas σχεδιάζοντας state-of-the-art λύσεις κυβερνοασφάλειας και βασιζόμενη σε προϊόντα και οι υπηρεσίες από μια ευρεία γκάμα καινοτόμων συνεργατών όπως οι F5, Okta, Checkpoint, Palo Alto, AWS, Microsoft και Forcepoint, έχει στόχο να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να απλοποιήσουν τις ψηφιακές τους προκλήσεις με τον πιο ασφαλή τρόπο παρέχοντας μοναδικές ψηφιακές εμπειρίες!

Ως αποδέκτης της πιστοποίησης αυτής, η Pylones Hellas εγγυάται ότι ακολουθεί όλες τις απαιτήσεις ως προς την προστασία και ασφάλεια των δεδομένων – πάντα ακολουθώντας τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR) – σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές του ENISA.

Τεύχος 122

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ