Skip to main content
8 July 2024 06:58

Philips Monitors E1 series: Νέες οθόνες για ξεκούραστη και ασφαλή θέαση

Τον Ιούνιο, η σειρά προϊόντων Monitors E1 series της Philips επεκτάθηκε και περιλαμβάνει τέσσερα νέα μοντέλα στο πλαίσιο των πολλαπλών χρήσεων που προσφέρει για τους δυναμικούς επαγγελματίες του σήμερα. Οι Philips 27E1N1800A, 27E1N1800AE, 27E1N1900AE και 32E1N1800LA είναι εξοπλισμένες με οθόνη 4K UHD 27″ / 68,6cm ή 32″ / 80cm με κομψή και τυπική σχεδίαση χωρίς πλαίσιο τριών όψεων για τη διευκόλυνση της εγκατάστασης πολλών οθονών, καθώς και καινοτόμα χαρακτηριστικά που βελτιώνουν τόσο την οπτική απόδοση όσο και τη σωματική άνεση.

Οι τεχνολογίες IPS και VA προσφέρουν ευρείες γωνίες θέασης, ευκρινείς εικόνες και φωτεινά χρώματα, ενώ η ανάλυση UltraClear 4K UHD εξασφαλίζει ότι οι φωτογραφίες, οι εικόνες CAD, τα τρισδιάστατα γραφικά, ακόμη και τα λογιστικά φύλλα φαίνονται φανταστικά. Επιπλέον, το SmartContrast αναλύει το περιεχόμενο στην οθόνη και ρυθμίζει αυτόματα τόσο τα χρώματα όσο και τον οπίσθιο φωτισμό για αυξημένη αντίθεση, ώστε οι εικόνες και τα βίντεο να εμφανίζονται πάντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ανεξάρτητα από το πόσο καλά είναι τα οπτικά στοιχεία, οι πολλές ώρες παραμονής μπροστά σε οθόνες LED μπορεί να οδηγήσουν σε κόπωση ή κόπωση των ματιών, γι’ αυτό και όλα αυτά τα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με τεχνολογία Flicker-free και λειτουργία LowBlue. Η λειτουργία Flicker-free ρυθμίζει τη φωτεινότητα και μειώνει το τρεμόπαιγμα, ενώ η λειτουργία LowBlue βασίζεται σε έξυπνη τεχνολογία λογισμικού για να περιορίζει το μπλε φως μικρού μήκους κύματος.

Αυτές οι οθόνες σχεδιάστηκαν για να κάνουν κάθε εργάσιμη ημέρα όσο το δυνατόν πιο άνετη χάρη σε χαρακτηριστικά, όπως η ενσωματωμένη διαχείριση καλωδίων για έναν τακτοποιημένο χώρο εργασίας: USB-C και HDMI για καθολική ψηφιακή συνδεσιμότητα, DisplayPort για γρήγορη μεταφορά δεδομένων και ένα ζεύγος ενσωματωμένων στερεοφωνικών ηχείων για πιο καθηλωτικά πολυμέσα.

Επίσης, επωφελείται και το περιβάλλον χάρη στα χαρακτηριστικά εξοικονόμησης ενέργειας, όπως η μειωμένη κατανάλωση ενέργειας και οι πιστοποιήσεις χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, συμπεριλαμβανομένης της RoHS, καθώς και τα φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, συμπεριλαμβανομένης της 100% ανακυκλώσιμης συσκευασίας.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ