Skip to main content
19 July 2022 06:55

PartnerNET: Προϊόντα που γίνονται λύσεις… για τον τουρισμό

Η PartnerNET δεν αρκείται στη διανομή προϊόντων, αλλά προσφέρει μία άρτια εμπειρία εξυπηρέτησης σε κάθε συνεργάτη, προτείνοντας εξειδικευμένες και ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε ανάγκη στα δίκτυα των πελατών τους. Στο κείμενο που ακολουθεί παρουσιάζονται εν συντομία οι ολοκληρωμένες δικτυακές λύσεις της PartnerNET για κάθε επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τουρισμό.

Οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον χώρο του τουρισμού έχουν συνήθως ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη από ένα αποτελεσματικό δίκτυο επικοινωνίας, το οποίο καλείται να εξυπηρετήσει τόσο τους εργαζόμενους, όσο και τους επισκέπτες. Αρχικά, και σε αυτήν την περίπτωση το χτίσιμο του δικτύου ξεκινά από το τηλεφωνικό κέντρο, το οποίο καλείται να εξυπηρετήσει πολλαπλές συσκευές, από σταθερά IP τηλέφωνα για σημεία, όπως η υποδοχή και άλλα γραφεία, έως φορητές IP τηλεφωνικές συσκευές για τους εργαζόμενους που βρίσκονται εν κινήσει, καθώς και συσκευές για τα δωμάτια των επισκεπτών. Στη συνέχεια, πυλώνας του δικτύου ενός ξενοδοχείου είναι τα Access Points του που προσφέρουν ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο σε επισκέπτες και προσωπικό. Πλέον απαιτείται από κάθε σύγχρονη ξενοδοχειακή μονάδα να μπορεί να προσφέρει στους επισκέπτες της ταχεία και απρόσκοπτη σύνδεση στο διαδίκτυο, μέσω στρατηγικά τοποθετημένων access points, τα οποία θα καλύπτουν όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, εσωτερικούς και εξωτερικούς.

Για τη δημιουργία μίας ενοποιημένης λύσης με κεντρική διαχείριση, η PartnerNET προσφέρει τα κατάλληλα προϊόντα για κάθε ξενοδοχείο. Αρχικά, με τα SIP μεγάφωνα της Supervoice και της Grandstream, δίνεται η δυνατότητα αναπαραγωγής μηνυμάτων και μουσικής στους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου. Τα μεγάφωνα αυτά δέχονται κλήσεις στον εσωτερικό τους αριθμό για αναπαραγωγή οποιουδήποτε μηνύματος και είναι εύκολα στη διαχείριση μέσω του τηλεφωνικού κέντρου. Στη συνέχεια, οι IP κάμερες ασφαλείας της Grandstream προσφέρουν ασφάλεια στους επισκέπτες και το προσωπικό, ενώ η εικόνα που μεταδίδουν παρακολουθείται εύκολα και σε ζωντανό χρόνο με μία κλήση στον εσωτερικό αριθμό της κάθε κάμερας από IP τηλεφωνικές συσκευές, smartphones, laptops και facility control systems.

Τεύχος 112

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ