Skip to main content
19 May 2023 06:47

Online workshop της IDEAL Technology για το FortiNAC

Νέο online σεμινάριο για τις λύσεις της Fortinet διοργανώνει η IDEAL Technology στις 08 Ιουνίου 2023 με ώρα έναρξης τις 11:00 π.μ. Το σεμινάριο θα αποτελέσει μια πρακτική εμπειρία εκμάθησης του FortiNAC.

Σύμφωνα με την περιγραφή του event, ο Έλεγχος Πρόσβασης Δικτύου (Network Access Control – NAC) έχει επανέλθει στο προσκήνιο των λύσεων ασφαλείας για την αντιμετώπιση της πρόκλησης που λέγεται IoT (Internet of Things). Η τεχνολογία NAC αναπτύχθηκε για να βοηθήσει με τις πολιτικές Bring-Your-Own-Device (BYOD) και τώρα συγκεντρώνει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον, λειτουργώντας ως μέσο για την ασφαλή φιλοξενία headless IoT συσκευών στο δίκτυο. Το FortiNAC επιτρέπει τρεις βασικές δυνατότητες για την ασφάλεια των IoT συσκευών:

Ορατότητα δικτύου: Για να βλέπετε κάθε συσκευή και χρήστη καθώς εντάσσονται στο δίκτυο.

Έλεγχο δικτύου: Για να περιορίσετε το που μπορούν να έχουν πρόσβαση οι συσκευές που εντάσσονται στο δίκτυο.

Αυτοματοποιημένη απόκριση: Για επιτάχυνση του χρόνου αντίδρασης σε συμβάντα, από ημέρες σε δευτερόλεπτα.

Στο σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν πώς το FortiNAC παρέχει την απαραίτητη ορατότητα στο δίκτυο ώστε να εντοπίζει οτιδήποτε είναι συνδεδεμένο σε αυτό, καθώς και τη δυνατότητα ελέγχου συσκευών και χρηστών, συμπεριλαμβανομένων των δυναμικών, αυτοματοποιημένων αποκρίσεων.

Χρονοδιάγραμμα του workshop:

11:00 – 11:50: Παρουσίαση

11:50 – 12:00: Διάλειμμα

12:00 – 16:00: Fast Track Training Lab

Ενδεικτικές θεματικές ενότητες:

• Business drivers και security challenges που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις.

• Προσδιορισμός των βασικών δυνατοτήτων, των use cases, των στρατηγικών πωλήσεων και των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων του FortiNAC.

• Κατανόηση του βασικού συνόλου χαρακτηριστικών του FortiNAC.

Τεύχος 288

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ