Skip to main content
14 November 2023 07:43

O CEO της Office Line για την Τεχνητή Νοημοσύνη

Ο κος Παναγιώτης Κουρής, CEO της Office Line, συμμετείχε στη συζήτηση με θέμα “Α ΕUROPE FIT FOR THE FUTURE”, στο CEO Initiative Forum 2023.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο κος Κουρής – μεταξύ άλλων – επεσήμανε ότι η ελληνική επιχειρηματικότητα βρίσκεται σε ένα στάδιο μετάβασης και προσαρμογής στην τεχνητή νοημοσύνη και υπάρχουν αρκετά παραδείγματα επιχειρήσεων που έχουν επενδύσει σε λύσεις της τεχνικής νοημοσύνης για να βελτιώσουν την αποδοτικότητα, την ποιότητα και την καινοτομία των προϊόντων και των υπηρεσιών τους. Παράλληλα, αναφέρθηκε στις πολλαπλές προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Τόνισε, επιπλέον, ότι η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να αξιοποιηθεί ως συμπληρωματικό εργαλείο παραγωγικότητας και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως απειλή.

Τέλος, ο CEO της Office Line υπογράμμισε ότι «η AI είναι ένα εργαλείο, ένας βοηθός και οι επιχειρήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν αυτά τα εργαλεία για να φέρουν υπεραξία στην εταιρεία», προσθέτοντας πως «θα δούμε φανταστικά πράγματα τα επόμενα χρόνια. Η τεχνολογία είναι σαν το βέλος, δεν μπορεί να γυρίσει πίσω».

Στη συζήτηση χρέη moderator ανέλαβε ο Managing Editor του Fortune Greece, κος Βασίλης Σαμούρκας.

Τεύχος 392

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ