Skip to main content
4 July 2024 06:57

Nikon Ζ6ΙΙΙ: Βέλτιστες δεξιότητες για τους φωτογράφους

Η Nikon επεκτείνει τη βραβευμένη σειρά φωτογραφικών μηχανών Z με την υβριδική φωτογραφική μηχανή πλήρους κάδρου Z6III. Κατασκευασμένη στο ίδιο πνεύμα με την Z8 και την Z9, η μικρή αλλά ανθεκτική Z6III είναι μια ευέλικτη και δημιουργική φωτογραφική μηχανή μεγάλων επιδόσεων που εξασφαλίζει εξαιρετικά λεπτομερείς φωτογραφίες, καθώς και δυνατότητα εγγραφής video 6K / 60P.

Η ολοκαίνουρια Z6III εισαγάγει ένα νέο επίπεδο επιδόσεων στις φωτογραφικές μηχανές πλήρους κάδρου και αποτελεί μια συναρπαστική αναβάθμιση για τους φωτογράφους και τους δημιουργούς video που επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους ή να χρησιμοποιούν περισσότερα δημιουργικά στοιχεία, ενώ διατηρεί τον εξοπλισμό τους εξαιρετικά μικρό σε μέγεθος. Στην καρδιά της φωτογραφικής μηχανής βρίσκεται ο πρώτος partially stacked αισθητήρας CMOS πλήρους κάδρου στον κόσμο, ο οποίος έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στη Z6III να έχει μεγάλες επιδόσεις. Αυτή η φωτογραφική μηχανή αποδίδει από κάθε άποψη με εκπληκτική ποιότητα εικόνας, δυναμικό εύρος και χρωματική πιστότητα που εντυπωσιάζουν.

Ο partially stacked αισθητήρας στο κέντρο της Z6III υποστηρίζεται από τον ίδιο επεξεργαστή EXPEED 7 που παρέχει την υπολογιστική ισχύ του στην Z8 και στην Z9. Αυτός ο δυναμικός συνδυασμός υποστηρίζει τους απίστευτα γρήγορους υπολογισμούς AF και τους ρυθμούς ανανέωσης του EVF, καθώς και την εντυπωσιακή ευαισθησία φωτός της φωτογραφικής μηχανής. Οι φωτογράφοι εξασφαλίζουν στις φωτογραφικές λήψεις σταθερά ομαλή προβολή στο σκόπευτρο και μπορούν να χρησιμοποιήσουν ταχύτητα έως και 120fps χωρίς να ανησυχούν για την παραμόρφωση περιστρεφόμενου κλείστρου. Στις λήψεις video, εξασφαλίζονται πεντακάθαρα πλάνα ποιότητας 6K και 5.4K απευθείας από τη φωτογραφική μηχανή, ενώ είναι επίσης δυνατή η δημιουργία video UHD 4K με πλούσιες λεπτομέρειες με υπερδειγματοληψία από το 6K της φωτογραφικής μηχανής. Επιπλέον, τόσο στις λήψεις φωτογραφιών όσο και video, οι χρήστες επωφελούνται από την έξυπνη ανίχνευση θέματος της Nikon με επίμονη παρακολούθηση των ματιών του θέματος σε λειτουργίες για άτομα ή για ζώα, ενώ μπορούν επίσης να συνεχίζουν τις λήψεις τη νύχτα χάρη στο μεγάλο εύρος ISO και ευαισθησία AF του αισθητήρα που φτάνει στα -10 EV.

Η Z6III διαθέτει επίσης το πιο φωτεινό ηλεκτρονικό σκόπευτρο στην κατηγορία της και αποτελεί την πρώτη φωτογραφική μηχανή mirrorless που κυκλοφόρησε ποτέ με ευρεία χρωματική γκάμα DCI-P3.1. Με προβολές που φτάνουν σε νέο επίπεδο όπως αυτές, οι λεπτομέρειες δεν θα χάνονται στις σκιές και οι χρήστες θα μπορούν να δημιουργούν με σιγουριά μέσα στη φωτογραφική μηχανή, γνωρίζοντας ότι τα τελικά αρχεία θα εμφανίζουν τα χρώματα όπως επιθυμούν.

ΤΕΥΧΟΣ 541

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ