Skip to main content
4 September 2024 06:53

Motorola Edge 50 Neo: Smartphone για ισορροπημένη εμπειρία χρήσης και τεχνολογίας

Η Motorola ανακοινώνει το νέο μέλος της οικογένειας Motorola Edge 50. Tο Motorola Edge 50 Neo προσφέρει αρμονικό σχεδιασμό, υπέροχα χρώματα και premium φινίρισμα μαζί με ανθεκτική κατασκευή, αφού διαθέτει προστασία για υποβρύχια χρήση, αλλά και αντοχές στρατιωτικών προδιαγραφών. Eίναι εξοπλισμένο με ένα εξαιρετικό σύστημα κάμερας που τροφοδοτείται από το Moto AI, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να εξερευνήσουν τη δημιουργικότητά τους και να τραβήξουν υπέροχες φωτογραφίες όπου κι αν βρίσκονται και σε οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού.

Η αντοχή της νέας συσκευής πιστοποιείται σύμφωνα με τα πρότυπα IP68, γεγονός που σημαίνει ότι είναι σχεδιασμένο για να αντέχει τη σκόνη και την άμμο μεγέθους άνω του 1mm, αλλά και τη βύθιση σε 1,5m γλυκού νερού για έως και 30 λεπτά. Η συσκευή έχει κατασκευαστεί ώστε να πληροί στρατιωτικά πρότυπα ανθεκτικότητας, περνώντας αυστηρά τεστ αντοχής με χρήση σε ακραίες περιβαλλοντικές συνθήκες, αλλά και με την πρόσθετη ανθεκτικότητα του Corning Gorilla Glass.

Η νέα συσκευή Motorola Edge 50 Neo διαθέτει εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ σώμα, άψογα ενσωματωμένο περίβλημα κάμερας, μοντέρνα χρώματα επιμελημένα από την Pantone και υλικά υψηλής ποιότητας με vegan δέρμα και vegan σουέτ.

Με τα συστήματα κάμερας που τροφοδοτούνται από το Moto AI, οι χρήστες μπορούν να δημιουργούν και να διαχειρίζονται με άνεση το περιεχόμενό τους, σε οποιαδήποτε συνθήκη ή φωτισμό. Ιδιαίτερα στις νυχτερινές λήψεις, που συχνά είναι δύσκολες, η κύρια κάμερα του Edge 50 Neo συνδυάζει την ανώτερη ευαισθησία στο φως του αισθητήρα LYTIA™ της Sony με την επεξεργασία εικόνας Moto AI, για άψογες φωτογραφίες κάθε φορά. Ο συνδυασμός αυτός προσφέρει ένα άλμα στην ποιότητα της εικόνας, χωρίς καμία πρόσθετη προσπάθεια από τον χρήστη. Ανεξάρτητα από το αν το αντικείμενο της φωτογραφίας είναι ο ορίζοντας της πόλης το σούρουπο ή μια παρέα φίλων, οι φωτογραφίες θα είναι πάντα ευκρινείς και εστιασμένες, χάρη στην οπτική σταθεροποίηση εικόνας (OIS) και την προηγμένη τεχνολογία εστίασης όλων των pixel.

Με το Motorola Edge 50 Neo, η χαμηλή μπαταρία δεν είναι πλέον λόγος άγχους, ειδικά πριν από μια βραδινή έξοδο ή μια κουραστική μέρα στη δουλειά, χάρη στο 68W TurboPower™ που δίνει στους χρήστες αρκετή ισχύ για ολόκληρη την ημέρα μέσα σε μόνο λίγα λεπτά φόρτισης. Αυτές οι συσκευές υποστηρίζουν επίσης ασύρματη φόρτιση 15W για πρόσθετη ισχύ όταν είστε εκτός σπιτιού.

Η συσκευή περιέχει έως και 256GB αποθηκευτικού χώρου και έως 8GB μνήμης RAM για απρόσκοπτη εκτέλεση πολλαπλών εργασιών και αποτελεσματική απόδοση. Το MediaTek 7300 επιλέχθηκε στρατηγικά για να ενδυναμώσει το Motorola Edge 50 Neo χάρη στην αποδοτικότητά του, ώστε να υποστηρίζει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας όλη την ημέρα, χωρίς να θυσιάζει τα χαρακτηριστικά Moto AI. H συσκευή όχι μόνο υποστηρίζει εντατικές εργασίες, αλλά ενισχύει και τις δυνατότητες πολλαπλών εργασιών με τη RAM Boost, η οποία μετατρέπει τον διαθέσιμο χώρο αποθήκευσης σε εικονική RAM για ταχύτερες εκκινήσεις εφαρμογών και απρόσκοπτη μετάβαση μεταξύ εφαρμογών.

ΤΕΥΧΟΣ 569

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ