Skip to main content
9 November 2022 04:45

modulus και Wizard – Performance Based Advertising Agency με τριπλή διάκριση

Για μία ακόμα χρονιά, η συνεργασία της modulus με τη Wizard – Performance Based Advertising Agency αποδεικνύει μια επιτυχημένη και αποδοτική σχέση brand – agency.

Συμμετέχοντας στα επιχειρηματικά βραβεία PEAK Performance Marketing Awards 2022, οι δύο εταιρείες αναδείχθηκαν και φέτος για τις αποτελεσματικές και καινοτόμες πρακτικές τους στο Performance Marketing, αποσπώντας 3 σημαντικά βραβεία. Τα βραβεία που απέσπασαν είναι τα εξής:

Gold στην κατηγορία Best Performance in B2B.

Silver στην κατηγορία Best Performance in Telcos & Technology.

Bronze στην κατηγορία Best Use of Data.

Η modulus έχοντας χτίσει μια επιτυχημένη πορεία με τη Wizard, δεσμεύεται να ενισχύσει αυτή τη δυνατή συνεργασία, με κύριο στόχο να συνεχίσουν οι δύο εταιρείες μαζί να διαμορφώνουν το μέλλον των τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα.

Η modulus είναι μία ελληνική εταιρεία επικοινωνιών, που παρέχει υπηρεσίες τηλεφωνίας νέας γενιάς. Η υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της, διασφαλίζεται τόσο από την πολυετή εμπειρία του ανθρώπινου δυναμικού της, όσο και από τις διεθνείς συνεργασίες που έχει αναπτύξει με τους leaders του κλάδου, παγκοσμίως. Η modulus δραστηριοποιείται στον χώρο των τηλεπικοινωνιών από το 2012 και ως η ηγέτιδα δύναμη παροχής VoIP υπηρεσιών στην εγχώρια αγορά, έχει συμβάλλει αποφασιστικά στον ψηφιακό μετασχηματισμό πολλών εταιρειών. Το πελατολόγιό της δραστηριοποιείται σε πολλούς κλάδους της αγοράς, παρέχοντας λύσεις VoIP που απελευθερώνουν τις επικοινωνιακές τους δυνατότητες, ενώ παράλληλα εξαλείφουν τα υψηλά κόστη των συμβατικών μορφών τηλεφωνίας.

Η Wizard – Performance Based Advertising Agency είναι μια διαφημιστική εταιρεία, που παρέχει μια ολιστική προσέγγιση για την ανάπτυξη της digital marketing στρατηγικής των συνεργατών της, εστιάζοντας σε ένα θετικό Return Of Investment, στην ενίσχυση του brand awareness και στο lead generation.

Τεύχος 168

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ