Skip to main content
24 May 2023 06:46

Live Webinar: Οι πολεμικές τέχνες στην Κυβερνοασφάλεια!

Ένας καλός τρόπος για να προετοιμάσετε τον εαυτό σας αλλά και την εταιρεία σας για το 2023, είναι να αντιμετωπίσετε την κυβερνοασφάλεια του οργανισμού σας όπως θα κάνατε με τις δημοφιλείς πολεμικές τέχνες, επισημαίνει η Ideal Technology σε δημόσια πρόσκλησή της για τη σειρά Live Webinar: Οι πολεμικές τέχνες στην Κυβερνοασφάλεια της Fortinet.

«Οι σημερινές κυβερνοεπιθέσεις είτε προέρχονται από ανθρώπινο παράγοντα είτε είναι αυτοματοποιημένες, χρησιμοποιούν καινοτόμες τακτικές επίθεσης και μπορούν να αλλάξουν ή να τροποποιήσουν την persona και τις δραστηριότητές τους, για να αποφύγουν τον εντοπισμό. Οι εξωτερικές και εσωτερικές παρατηρήσεις, η προβλεψιμότητα, η ευελιξία και τα εξελιγμένα skills είναι τεχνικές πολεμικών τεχνών που μπορούν να σας βοηθήσουν να προβλέψετε τις επόμενες κινήσεις του αντιπάλου. Μπορείτε να ανακαλύψετε την πρόθεση των attackers και να χρησιμοποιήσετε τη δύναμή τους εναντίον τους, με βελτιωμένη ισορροπία και συντονισμό, διατηρώντας παράλληλα τα δεδομένα της επιχείρησής σας, καθώς και το δίκτυό σας – ασφαλές» συνεχίζει.

Το κάθε webinar της σειράς είναι διάρκειας μίας ώρας και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν από αναλυτές και ειδικούς σε θέματα ασφάλειας τις σύγχρονες τάσεις σχετικά με τις σημερινές τεχνικές ασφάλειας. Μέσα από τις ομιλίες των webinar οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να μάθουν πως να δημιουργήσουν ένα πρόγραμμα άμυνας πολλαπλών επιπέδων που ανανεώνει συνεχώς τους ελέγχους ασφαλείας και ενισχύει τις πρακτικές, για τον εντοπισμό και τον αποκλεισμό γνωστών ή και άγνωστων επιθέσεων.

Για να προχωρήσετε στην προεγγραφή σας μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Τεύχος 291

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ