Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

1 May 2024 04:58

LG XBOOM Go: Τα νέα portable speakers της

Η LG electronics, μέσω των φορητών ηχείων LG XBOOM Go, προσφέρει εξαιρετικό, δυνατό ήχο και βαθύ μπάσο. Με woofer τύπου track, το οποίο παράγει το βαθύ αυτό μπάσο και το dome tweeter που έχει σχεδιαστεί για να δημιουργεί καθαρό ήχο υψηλών συχνοτήτων, το LG XBOOM Go XG7 εντυπωσιάζει και δίνει τον ρυθμό. Έχει ισχυρή απόδοση 30W και αλγόριθμο ενίσχυσης, που επιτρέπει ακρόαση που κάνει την κάθε νότα ακόμα πιο ξεχωριστή, ακόμα και όταν η μουσική είναι χαμηλά. Διαθέτει επίσης Sound Boost, το οποίο με ένα πάτημα διευρύνει το ηχητικό πεδίο και παίζει τη μουσική δυνατά για μεγαλύτερη διασκέδαση.

Αντίστοιχα, το ηχείο LG XBOOM XL7S προσφέρει απόλυτη εμπειρία ήχου και κάνει την ημέρα ιδιαίτερα ξεχωριστή, γεμάτη μουσική, χαρά και διασκέδαση. Διαθέτει μπαταρία μεγάλης διάρκειας και συνδυάζει την αισθητική, τη λειτουργικότητα και την ακρόαση υψηλής ποιότητας. Έχει απόδοση 250W και ένα τεράστιο woofer 8 ιντσών για να μπορείτε να δώσετε την ένταση που χρειάζεστε και να χορέψετε μέχρι τελικής πτώσης.

Η δυναμική βελτιστοποίηση μπάσων και τα δυο dome tweeters 2,5 ιντσών γεμίζουν τον χώρο με χαρούμενους ήχους, αφού προσφέρουν ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα, που δεν παραμορφώνεται.

Συνδεθείτε εύκολα με το ηχείο μέσω Bluetooth® για ασύρματη αναπαραγωγή μουσικής από το smartphone ή το tablet σας. Παράλληλα, με την εφαρμογή XBOOM App, μπορείτε να δώσετε στον χορό σας ένα παραπάνω στοιχείο εντυπωσιασμού, με φωτορυθμικά. Ο πολυχρωματικός φωτισμός δακτυλίου εναρμονίζεται με τον ρυθμό της μουσικής και δημιουργεί ένα φαντασμαγορικό σκηνικό.

ΤΕΥΧΟΣ 501

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ