Skip to main content
2 September 2024 06:57

LG ThinQ ON: AI Home Hub που λειτουργεί ως έξυπνο σπίτι

Η LG Electronics παρουσιάζει στην IFA 2024 το LG ThinQ ON, ένα AI Home Hub με την τεχνολογία Affectionate Intelligence. Η καινοτόμα αυτή συσκευή παρέχει εξαιρετική συνδεσιμότητα και επεκτασιμότητα, και λειτουργεί ως ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα έξυπνου σπιτιού, όπου οι συσκευές της LG με AI σε συνδυασμό με την τεχνολογία Affectionate Intelligence προσφέρουν φροντίδα και ευκολία.

Το AI Home Hub συνδέεται εύκολα με μια ευρεία γκάμα έξυπνων συσκευών που αξιοποιούν την τεχνολογία Internet of Things, ενώ οι καταναλωτές μπορούν να δημιουργήσουν και να απολαύσουν ένα εξατομικευμένο σπίτι με AI. Μέσω της μοναδικής τεχνολογίας Affectionate Intelligence της LG, το ThinQ ON «μαθαίνει» συνεχώς μέσα από τα εκάστοτε μοντέλα χρήσης, ώστε να προσαρμόζεται στις καθημερινές ανάγκες των χρηστών, ενώ συμβάλλει στην υλοποίηση του οράματος «Zero Labor Home» της LG.

Η συσκευή LG ThinQ ON είναι αρκετά ελαφριά, ενώ διαθέτει μία κομψή σχεδίαση σε σχήμα κυλίνδρου και nude απόχρωση (γκρι / λευκό), ώστε να ταιριάζει σε κάθε χώρο ή διακόσμηση. Επίσης, διαθέτει ένα έξυπνο ηχείο με ενσωματωμένη λειτουργία φωνητικής βοηθού με AI της LG, ενώ οι χρήστες μπορούν να ακούν και την αγαπημένη τους μουσική. Οι προηγμένες δυνατότητες της συσκευής ThinQ ON, έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα το υψηλής απόδοσης AI chipset της LG και την μελλοντική επεκτασιμότητα.

Το LG AI Home Hub κατανοεί την καθημερινή γλώσσα και τις συνομιλίες και μαθαίνει τις προτιμήσεις του χρήστη για κάθε συνδεδεμένη συσκευή. Παρακολουθεί αυτόνομα όλες τις συσκευές εντός του οικοσυστήματος του έξυπνου σπιτιού, ενημερώνοντας τους χρήστες για την ολοκλήρωση μιας εργασίας ή για τον εντοπισμό κάποιου προβλήματος.

Επιπλέον, με το ThinQ ON, ο χρήστης μπορεί να ελέγχει ή να αλλάζει σχεδόν όλες τις ρυθμίσεις της συσκευής μόνο με φωνητικές εντολές και να διαμορφώνει καθημερινές συνήθειες που αυτοματοποιούν τις λειτουργίες της έξυπνης συσκευής για περισσότερη ευκολία.

ΤΕΥΧΟΣ 567

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ