Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

4 June 2024 06:56

LG OLED evo C4:Έντονη και καθαρή εικόνα

Διαθέτοντας την πρωτοποριακή τεχνολογία OLED evo της LG Electronics, η LG OLED evo C4 διευρύνει τα όρια του εφικτού στις τηλεοπτικές οθόνες. Με τον προηγμένο σχεδιασμό του πάνελ και την ενισχυμένη φωτεινότητα, η τηλεόραση επόμενης γενιάς προσφέρει βαθύτερο μαύρο, φωτεινότερο λευκό και εκπληκτικά ζωντανά χρώματα, ζωντανεύοντας το περιεχόμενο όπως ποτέ άλλοτε.

Η LG OLED evo C4 μεταμορφώνει τις κινηματογραφικές σκηνές και τις ταινίες με την εξαιρετικά ζωντανή εικόνα του Dolby Vision™ που συνδυάζεται με το Filmmaker Mode™ για να διατηρήσει την πρόθεση του σκηνοθέτη, βελτιστοποιώντας την ποιότητα της εικόνας και εξασφαλίζοντας την απουσία παραμορφώσεων ή υπερβολικής επεξεργασίας. Το Dolby Vision™ προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις εικόνας με βάση τις συνθήκες φωτισμού του περιβάλλοντος, διασφαλίζοντας ότι κάθε σκηνή προβάλλεται με ακρίβεια.

Η απεριόριστη αντίθεση δημιουργεί ένα αποτέλεσμα χωρίς όρια και οι σκηνές ζωντανεύουν ξεκάθαρα στα σημεία όπου οι πιο σκοτεινές σκιές και τα πιο έντονα φώτα συνδυάζονται. Με ένταση χρώματος 100% που ενισχύει τις πλούσιες αποχρώσεις και 100% χρωματική πιστότητα που διατηρεί τις σκιές χωρίς παραμόρφωση, η θέαση σε μια LG OLED evo C4 είναι ασυναγώνιστη και πανίσχυρη σε κάθε φως, αφού με τον έλεγχο φωτεινότητας, είτε την ημέρα είτε τη νύχτα, το φως στον χώρο ανιχνεύεται και εξισορροπείται η εικόνα αντίστοιχα για καθαρές και ευκρινείς εικόνες.

Η LG OLED evo C4 εκτός από εκπληκτική ποιότητα εικόνας, παράγει εντυπωσιακό ήχο που γεμίζει τον χώρο. Οι βελτιώσεις του επεξεργαστή AI δίνουν ένα Dynamic Sound Booster γεμάτο ισχύ, ενώ το Dolby Atmos® κάνει τους χρήστες να βιώνουν μια μαγευτική ηχητική εμπειρία, με απαράμιλλη διαύγεια, περίπλοκες λεπτομέρειες και χωρικό βάθος, δημιουργώντας μια πολυδιάστατη ηχητική εμπειρία που βυθίζει τους χρήστες στον ήχο από κάθε κατεύθυνση, για μια πραγματικά συναρπαστική εμπειρία θέασης.

ΤΕΥΧΟΣ 520

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ