Skip to main content
1 March 2023 07:54

LG OLED με ειδική σχεδίαση

Εκτός από τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά που κάνουν τη διαφορά στην επιλογή τηλεόρασης, εξίσου σημαντικό ρόλο παίζει και ο σχεδιασμός. Οι τηλεοράσεις OLED της LG διαθέτουν μια ειδική σχεδίαση, ώστε να εναρμονίζονται πλήρως με τον περιβάλλοντα χώρο.

Οι τηλεοράσεις LG ξεφεύγουν από τα παλιά πρότυπα τηλεοράσεων, από εύκαμπτες οθόνες μέχρι λεπτές τηλεοράσεις και από μικρά μεγέθη μέχρι μεγάλων διαστάσεων συσκευές, οι επιλογές είναι πολλές. Οι LG OLED διαθέτουν μικροσκοπικό πλαίσιο με πάχος μόλις 6mm, ώστε να μην εμποδίζεται η θέαση, ενώ οι συσκευές συμπληρώνουν αρμονικά τον χώρο. Χάρη στο επίπεδο πίσω μέρος, η λεπτή οθόνη εφαρμόζει στον τοίχο σαν πίνακας ζωγραφικής. Χωρίς προεξέχουσες γωνίες, χωρίς περισπασμούς.

Ακόμα, η LG OLED ενσωματώνεται άψογα στον τοίχο και χάρη στην απλή βάση επιτοίχιας τοποθέτησης, η εγκατάσταση είναι εύκολη υπόθεση. Οι LG OLED είναι κατασκευασμένες από σύνθετες ίνες και ζυγίζουν λιγότερο από τις προηγούμενες γενιές. Η εξαιρετικά ελαφριά LG OLED αλλάζει εύκολα θέση ώστε να ταιριάζει με τον εσωτερικό περιβάλλοντα χώρο. Μπορεί επίσης να τοποθετηθεί στη βάση Gallery, τη βάση δαπέδου ή την περιστρεφόμενη βάση, κρατώντας όλα τα περιφερειακά κρυμμένα στο πίσω μέρος για μια καθαρή, τακτοποιημένη εμπειρία θέασης.

Τέλος, οι LG OLED μπορούν να μετατρέψουν το σαλόνι σε χώρο έκθεσης έργων τέχνης, αφού με τη λειτουργία Gallery που διαθέτουν, προβάλλουν έργα διαφόρων καλλιτεχνών, με τα χρώματα, τις λεπτομέρειες και τις υφές, όπως είναι πραγματικά στα γνήσια έργα τέχνης.

Τεύχος 237

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ