Skip to main content
20 October 2022 06:54

LG Nano 81 & 82: Απίστευτη ποιότητα εικόνας με βελτιωμένη πιστότητα χρωμάτων

Οι οθόνες LG Nano81 & LG Nano82 ζωντανεύουν το περιεχόμενο σας και εμβαθύνουν την εμπειρία θέασης με πλούσιες λεπτομέρειες και ζωηρά χρώματα, όλα σε υψηλή ανάλυση. Η τεχνολογία NanoCell της LG χρησιμοποιεί νανοσωματίδια για να φιλτράρει τα ασαφή χρώματα από τα μήκη κύματος RGB, για να προβάλει αληθινά χρώματα σε Real 4K ανάλυση.

Οι LG Nano81 & Nano82 διαθέτουν επεξεργαστή α5 Gen5 AI 4K, ο οποίος αναλύει το αρχικό περιεχόμενο και το βελτιστοποιεί για βελτίωση της ποιότητας, και χρησιμοποιεί την επεξεργαστική του ισχύ για να παράγει γνήσια χρώματα. Οι LG Nano διαθέτουν AI Brightness Control για καλύτερη απόδοση της φωτεινότητας, που προσαρμόζει αυτόματα τη φωτεινότητα της οθόνης, ώστε να ταιριάζει με τα επίπεδα φωτισμού περιβάλλοντος, εξασφαλίζοντας βέλτιστη προβολή σε οποιαδήποτε ρύθμιση.

Διαθέτουν AI Sound Pro για την απόλαυση καθηλωτικού ήχου. Οι αλγόριθμοι deep learning AI μετατρέπουν 2 κανάλια ήχου σε εικονικό ήχο surround 5.1.2, επιτρέποντας την προβολή οποιουδήποτε περιεχομένου με πλούσιο, βελτιωμένο ήχο. Το AI Sound Pro προσαρμόζει επίσης τις ρυθμίσεις ήχου με βάση τον τύπο του περιεχομένου για μια εξαιρετική οπτικοακουστική εμπειρία χωρίς συμβιβασμούς.

Οι LG Nano81 & Nano82 διατίθεται σε σκούρο γκρι και μαύρο και σε διαστάσεις 50, 55 & 65 ιντσών για να ταιριάζουν σε κάθε χώρο.

Τεύχος 155

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ