Skip to main content
30 August 2024 06:56

LG Anti-DiscolorationTM: Διασφάλιση της ποιότητας οθονών εξωτερικού χώρου

Η LG Electronics παρουσιάζει την προηγμένη τεχνολογία Anti-DiscolorationTM για εξωτερικές οθόνες ψηφιακής σήμανσης. Πιστοποιημένη από τον αξιόπιστο οργανισμό προτύπων και δοκιμών, UL Solutions, η νέα τεχνολογία της LG βοηθά στην αποφυγή του «κιτρινίσματος της οθόνης», ενός κοινού προβλήματος για τα προϊόντα ψηφιακής σήμανσης εξωτερικού χώρου που προκαλείται από την παρατεταμένη έκθεση στο ηλιακό φως.

Αυτή η πρωτοποριακή τεχνολογία διασφαλίζει συγχρόνως την ποιότητα της οθόνης και τη σταθερότητα των επιδόσεων, συμβάλλοντας τελικά στην παράταση της διάρκειας ζωής των digital signage της LG που χρησιμοποιούνται σε εξωτερικά περιβάλλοντα.

Η παρατεταμένη έκθεση στο ηλιακό φως μπορεί να προκαλέσει στις οθόνες αυτών των προϊόντων ένα κιτρινωπό χρώμα με την πάροδο του χρόνου. Η τεχνολογία Anti-DiscolorationTM της LG συμβάλλει στην αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος, ενισχύοντας την ποιότητα και την ανθεκτικότητα των λύσεων ψηφιακής σήμανσης εξωτερικών χώρων της εταιρείας.

Η LG ανέπτυξε την τεχνολογία αυτή για να παρέχει μεγαλύτερη αξία στους B2B πελάτες που χρησιμοποιούν digital signages σε εξωτερικούς χώρους. Η έρευνα της εταιρείας έδειξε ότι οι πελάτες έπρεπε να αντικαταστήσουν τα προϊόντα εξωτερικής σήμανσης με ταχύτερο ρυθμό και να αντιμετωπίσουν διακοπές λειτουργίας λόγω επίμονων προβλημάτων αποχρωματισμού. Για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων, οι οθόνες εξωτερικού χώρου της LG με τεχνολογία Anti-DiscolorationTM ενσωματώνουν επίσης προηγμένες θερμικές λύσεις και υλικά πάνελ για πρόσθετη αξιοπιστία, ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Η τεχνολογία Anti-DiscolorationTM έχει ήδη εφαρμοστεί σε αρκετά από τα νέα προϊόντα εξωτερικής σήμανσης υψηλής φωτεινότητας της LG, με σχέδια επέκτασης της εφαρμογής της σε ένα ευρύτερο φάσμα λύσεων στο μέλλον.

ΤΕΥΧΟΣ 566

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ