Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

19 June 2024 06:55

LG 21HQ613D: Οθόνη κατάλληλη για ιατρικές εξετάσεις

Η LG Electronics εντείνει την επιχειρηματική της δραστηριότητα στον τομέα των ιατρικών προϊόντων B2B, με μια πλήρη σειρά διαγνωστικών οθονών, συμπεριλαμβανομένου του νέου μοντέλου 21HQ613D. Η οθόνη 21HQ613D έχει σχεδιαστεί ειδικά για την ψηφιακή μαστογραφία και την τομοσύνθεση μαστού και είναι μια διαγνωστική IPS οθόνη 21,3 ιντσών στα 5 megapixel, η οποία παρέχει υψηλή ευκρίνεια, με σταθερή ποιότητα στις ακτινολογικές εικόνες χάρη στον εσωτερικό μπροστινό αισθητήρα και το λογισμικό βαθμονόμησης.

Η 21HQ613D προσφέρει εξαιρετική ευκρίνεια και φωτεινότητα, καθώς η LG IPS οθόνη της διαθέτει ανάλυση 2.048×2.560, φωτεινότητα 1100cd/m² και λόγο αντίθεσης. Κατάλληλη για την εξέταση διαφόρων τύπων ιατρικών εικόνων, συμπεριλαμβανομένων των μαγνητικών τομογραφιών μαστού, των αξονικών τομογραφιών και των υπερήχων, η διαγνωστική οθόνη διαθέτει εσωτερικό μπροστινό αισθητήρα, ο οποίος καθιστά περιττή την ανάγκη για εξωτερική συσκευή βαθμονόμησης. Με το λογισμικό LG Calibration Studio Medical, οι χρήστες μπορούν εύκολα να πραγματοποιούν δοκιμές βαθμονόμησης DICOM και διασφάλισης ποιότητας που συμμορφώνονται με τα διεθνή πρότυπα ελέγχου για ιατρικές οθόνες.

Η οθόνη 21HQ613D ενσωματώνει επίσης χρήσιμες λειτουργίες που βοηθούν τους χρήστες στη διεξοδική εξέταση ιατρικών εικόνων, όπως η λειτουργία Focus View και η λειτουργία Pathology. Η Focus view mode ελέγχεται είτε με το ποντίκι είτε με το πληκτρολόγιο και επιτρέπει στους χρήστες να εστιάσουν σε ένα συγκεκριμένο τμήμα μιας εικόνας, σκοτεινιάζοντας την υπόλοιπη οθόνη προκειμένου να τονιστεί η επιλεγμένη περιοχή. Η Pathology mode εξασφαλίζει ευκρίνεια και ακρίβεια εικόνας όπως ακριβώς φαίνεται σε ένα μικροσκόπιο. Επιπλέον, η Multi-Resolution Mode καθιστά δυνατή τη γρήγορη προσαρμογή της ανάλυσης της οθόνης ανάλογα με τον τύπο της εικόνας που προβάλλεται.

ΤΕΥΧΟΣ 531

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ