Skip to main content
12 July 2022 06:52

LG και SM δημιουργούν lifestyle πλατφόρμα

Η LG Electronics και η SM Entertainment ίδρυσαν τη Fitness Candy μέσω της οποίας στοχεύουν στη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης lifestyle πλατφόρμας, που θα βοηθήσει τους ανθρώπους να αντιμετωπίσουν τις ανάγκες υγείας και φυσικής κατάστασης στο σπίτι.

Η LG θα αναπτύξει, θα λειτουργήσει και θα διαχειριστεί πλατφόρμες υπηρεσιών για το Fitness Candy. Θα σχεδιάσει επίσης μια νέα γενιά οικιακών συσκευών γυμναστικής με προτεραιότητα την άνεση, την ευκολία στη χρήση και τις F.U.N εμπειρίες πελατών.

Σχεδιάζοντας και παράγοντας περιεχόμενο και συσκευές που σχετίζονται με τη γυμναστική στο σπίτι, η Fitness Candy θα λειτουργεί μέσω μιας εφαρμογής που βασίζεται σε συνδρομητικές υπηρεσίες. Η εφαρμογή πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο και θα είναι διαθέσιμη για εγκατάσταση σε διάφορα λειτουργικά συστήματα και συσκευές, όπως smartphones και smart TVs, παρέχοντας διαδραστικές, εξατομικευμένες υπηρεσίες που συλλέγουν δεδομένα από smart bands, κάμερες και συσκευές άσκησης.

Η Fitness Candy παρέχει περιεχόμενο σε έξι κατηγορίες: προπόνηση ενδυνάμωσης, ενδυνάμωση κορμού, διαλειμματική προπόνηση υψηλής έντασης (HIIT), χορό, stretching και διαλογισμό. Το περιεχόμενο σε κάθε κατηγορία θα διαρκεί από 10 έως 40 λεπτά και θα ενημερώνεται εβδομαδιαία.

Η εταιρεία στοχεύει να εισαγάγει μια ποικιλία νέων συσκευών που μπορούν να συνδεθούν με την εφαρμογή της, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαμβάνουν το περιεχόμενο πιο αποτελεσματικά.

Τεύχος 107

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ