Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

14 May 2024 06:55

Lenovo ThinkPad X1 Carbon & 2-in-1 και IdeaPad Pro 5i: Νέα PC με Intel Core UltraLenovo

Τα νέα Lenovo ThinkPad X1 Carbon, ThinkPad X1 2-in-1 και IdeaPad Pro 5i είναι φορητοί υπολογιστές Intel Evo που τροφοδοτούνται από τους τελευταίους επεξεργαστές Intel Core Ultra και Windows 11, οι όποιοι προσφέρουν βέλτιστη χρήση ενέργειας, απόδοση και καθηλωτικές εμπειρίες στους χρήστες. Το AI acceleration support θα βοηθήσει τους χρήστες να γνωρίσουν νέες εμπειρίες και να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητά τους στην εργασία και το παιχνίδι, ενώ περιλαμβάνει τις δυνατότητες που προσφέρει το Copilot στα Windows. Είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για διασκέδαση, αυτοί οι φορητοί υπολογιστές Lenovo είναι από τους πρώτους που φέρνουν την επανάσταση της τεχνητής νοημοσύνης στα PC, μια επανάσταση που θα αλλάξει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι δημιουργούν, συνεργάζονται και αλληλεπιδρούν με τις συσκευές τους. Το ThinkPad X1 και το IdeaPad Pro 5i είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν στους χρήστες τις πιο ολοκληρωμένες εμπειρίες υπολογιστή που είναι διαθέσιμες μέχρι σήμερα και να τους βοηθήσουν να γνωρίσουν μια νέα γενιά υπολογιστών: τους υπολογιστές με τεχνητή νοημοσύνη.

Επιπλέον καινοτομίες, πάντα με επίκεντρο τον χρήστη, ενισχύουν περαιτέρω την ευκολότερη αλληλεπίδραση με τη συσκευή ThinkPad X1. Το μεγαλύτερο TrackPad 120mm βελτιώνει την ακρίβεια και προσφέρει ευκολία στη χρήση του ενσωματωμένου TrackPoint, με το ένα χέρι. Μια νέα δυνατότητα στο ThinkPad X1 επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν λειτουργίες από μια λίστα επιλογών, πατώντας δύο φορές το TrackPoint για να ανοίξει το TrackPoint Quick Menu. Το γυάλινο, ανάγλυφο TouchPad είναι μια προαιρετική μέθοδος input, λειτουργία που είναι για πρώτη φορά διαθέσιμη στο ThinkPad X1. Το ThinkPad X1 2-in-1 διαθέτει επίσης μεγαλύτερη μαγνητική γραφίδα για καλύτερη εμπειρία χρήσης.

Τα νέα ThinkPad X1 Carbon και ThinkPad X1 2-in-1 έχουν βελτιωμένη διαχείριση θερμικών και κατανάλωσης ενέργειας, καθώς και λειτουργίες Computer Vision στο Lenovo Commercial Vantage. Περιλαμβάνουν λειτουργία αυτόματης έναρξης λειτουργίας με ανίχνευση προσώπου και υποστηρίζουν αυτόματη μείωση της φωτεινότητας σε εξωτερικές οθόνες, προσθέτοντας επιπλέον ασφάλεια και εξοικονόμηση ενέργειας.

Το νέο Lenovo IdeaPad Pro 5i είναι ο πρώτος φορητός υπολογιστής Intel Evo Edition στον κόσμο που απευθύνεται σε καταναλωτές και τροφοδοτείται από επεξεργαστές Intel Core Ultra. Οι επεξεργαστές αυτοί προσφέρουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία AI PC, παρέχοντας ταχύτερη δημιουργία και επεξεργασία φωτογραφιών με τεχνητή νοημοσύνη, ταχύτερο βίντεο export, αλλά και ταχύτερη εκτέλεση πολλαπλών παράλληλων εργασιών, χάρη στο Intel AI, μέσω του οποίου είναι εφικτές δυνατότητες, όπως η μετατροπή κειμένου σε εικόνα, η δημιουργία κειμένου με τεχνητή νοημοσύνη και η επιτάχυνση των ροών εργασιών επεξεργασίας φωτογραφιών και βίντεο με προεπισκοπήσεις υψηλότερης ποιότητας και ταχύτερο βίντεο export. Με αυτούς τους ολοκαίνουργιους επεξεργαστές από την Intel και με laptop GPU έως και NVIDIA® GeForce RTX™ 4050 που φτάνει έως και τα 115 TDP, το IdeaPad Pro 5i είναι γεμάτο με γρήγορα, generative AI εργαλεία δημιουργίας, που βοηθούν τους δημιουργούς περιεχομένου να δώσουν νέα πνοή στις ιδέες τους, αλλά και την ελευθερία να επιλέξουν ανάμεσα σε μεγέθη 14 ιντσών και 16 ιντσών. Είτε πρόκειται για δημιουργία περιεχομένου, επεξεργασία ή ακόμα και για gaming, τα γραφικά είναι ζωντανά, ευκρινή και καθαρά στην έως και 16:10 OLED 100% DCI-P3 120Hz οθόνη του Lenovo IdeaPad Pro 5i, που συναρπάζει.

ΤΕΥΧΟΣ 505

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ