Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

31 May 2024 06:56

Lenovo ThinkPad T14s Gen 6: Ο πρώτος επαγγελματικός υπολογιστής Copilot+

Ο νέος υπολογιστής Copilot+ προσφέρει μια εντελώς νέα εμπειρία αλληλεπίδρασης, προσφέροντας έξυπνη επεξεργασία εργασιών που βασίζεται σε λογισμικό, αυξημένη παραγωγικότητα, δημιουργικότητα και ασφάλεια. Η Lenovo επεκτείνει το ήδη ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιό της με συσκευή, λογισμικό και βελτιστοποιημένες υπηρεσίες με δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης, με έναν νέο φορητό υπολογιστή για καταναλωτές και επαγγελματίες χρήστες, τον Lenovo ThinkPad T14s Gen 6.

Το ThinkPad T14s Gen 6 είναι ο πρώτος υπολογιστής Copilot+ επόμενης γενιάς της Lenovo και σηματοδοτεί ένα σημαντικό άλμα στη σφαίρα των υπολογιστών με τεχνητή νοημοσύνη για επαγγελματική χρήση. Με ενσωματωμένο προηγμένο επεξεργαστή Snapdragon X Elite, εξοπλισμένο με ενσωματωμένη GPU Adreno και AI στη συσκευή, το ThinkPad T14s Gen 6 υπόσχεται μια ανώτερη εμπειρία χρήστη που θέτει ένα νέο σημείο αναφοράς στην απόδοση σε επαγγελματικούς φορητούς υπολογιστές με Windows. Το ενσωματωμένο 45 TOPS NPU προσφέρει κορυφαίες δυνατότητες AI στη συσκευή που επικεντρώνονται στην ενίσχυση της παραγωγικότητας και στη διευκόλυνση της απρόσκοπτης δημιουργίας. Το Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 επιτρέπει στους χρήστες να εξερευνήσουν ατελείωτες δημιουργικές δυνατότητες με νέα δημιουργικά εργαλεία. Το Copilot+ βοηθά στον εξορθολογισμό κοινών εργασιών παραγωγικότητας μέσω της δύναμης του generative AI και της μηχανικής μάθησης, ενώ με την απρόσκοπτη ενσωμάτωση στις εφαρμογές του Microsoft 365, η αποτελεσματικότητα της εργασίας είναι παρόμοια με αυτή ενός εξατομικευμένου βοηθού με τεχνητή νοημοσύνη στα χέρια του χρήστη.

Το ThinkPad T14s Gen 6 προσφέρει έως και 64GB μνήμη υψηλής ταχύτητας LPDDR5x6 με ιδιαίτερα κομψή και εξαιρετικά λεπτή κατασκευή με μικρά πλαίσια στις 14 ίντσες. Παρέχει επίσης εξαιρετική συνεργασία βίντεο με το ιδιαίτερα βολικό communication bar που φιλοξενεί κάμερα FHD+IR MIPI με φυσικό κλείστρο, για την προστασία της ιδιωτικότητάς σας. Οι χρήστες μπορούν να παραμείνουν συνδεδεμένοι με Wi-Fi 7 και προαιρετικές δυνατότητες 5G sub 66, διασφαλίζοντας σταθερή συνδεσιμότητα όπου κι αν βρίσκονται, ενώ με την μπαταρία 58Wh απολαμβάνουν πολυήμερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, χρησιμοποιώντας την πιο ενεργειακά αποδοτική οθόνη χαμηλής κατανάλωσης.

ΤΕΥΧΟΣ 518

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ