Skip to main content
12 September 2023 06:43

Infinitum: Χρυσός Χορηγός στο Veeam Unplugged Athens

Η Infinitum ανακοίνωσε πως τελεί χρέη Χρυσού Χορηγού στο συνέδριο Veeam Unplugged Athens 2023, το οποίο θα πραγματοποιηθείστις 13 Σεπτεμβρίου στο Ble Pavillion.

Η εταιρεία προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετάσχει στην ημερίδα στο πλευρό της, ώστε να ενημερωθούν για μερικά από τα πιο δημοφιλή θέματα στην αγορά, όπως η προστασία δεδομένων, το ransomware και το cloud native.

Η Veeam Software, αμερικανική εταιρεία τεχνολογίας πληροφοριών στις ΗΠΑ, εξειδικεύεται στην ανάπτυξη backup λύσεων για αποκατάσταση καταστροφών και στη δημιουργία εκσυγχρονισμένων λογισμικών προστασίας δεδομένων.

Αναλυτικά η agenda της ημερίδας περιλαμβάνει:

Άφιξη & εγγραφή: 10:30-10:40.

Ομιλία καλωσορίσματος από τον κο Γιώργο Κουσίση, Territory Manager για την Ελλάδα, την Κύπρο & τη Μάλτα: 10:40-10:50.

Εναρκτήρια ομιλία από τον κο Patrick Rohrbasser, Περιφερειακό Αντιπρόεδρο για τη Νότια Ευρώπη & την Αφρική: 10:50-11:00.

Διάλεξη Veeam Vision από τον κο Israel Katzir, Περιφερειακό Διευθυντή Μεσογείου: 11:00-11:20.

Κεντρική ομιλία από τον κο Alessio Di Benedetto, Διευθυντή Τεχνικών Πωλήσεων SEMEAA: 11:20-11:40.

Ακόμα, στο βήμα θα ανέβουν οι κοι Shinerman, Διευθυντής Πωλήσεων Ομοσπονδιακού και Επιχειρηματικού Τομέα, Θανάσης Μπάρλας, Διευθυντής Προπωλήσεων της HPE για την Ελλάδα, την Κύπρο και Ron Malka, Αρχιτέκτονας Λύσεων της Red Hat.

Το event θα ολοκληρωθεί με ένα σύντομο Q&A session, ενώ στις 13:30 θα προσφερθεί γεύμα από τους διοργανωτές.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την ατζέντα του συνεδρίου πατώντας εδώ, ενώ μπορείτε να προχωρήσετε στην προεγγραφή σας, πατώντας εδώ.

Τεύχος 347

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ