Skip to main content
13 January 2023 06:45

Ημερίδα για την τεχνολογία IP εισόδου στα HeadEnds από την IDComs

Στο ευρύτερο πλαίσιο εκδηλώσεων και ενημερωτικών ημερίδων που διοργανώνει η IDComs και η Ιkuzi Hellas αναφορικά με τις νέες τεχνολογίες που αναδύονται στο κλάδο των τηλεπικοινωνιών, οι εταιρείες διοργανώνουν το Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2023, στις 17:00, webinar με θέμα: «Γνωριμία με την τεχνολογία IP εισόδου στα ξενοδοχειακά HeadEnds».

Η ημερίδα αναμένεται να εστιάσει σε ένα σύνολο απαραίτητων γνώσεων για τους εγκαταστάτες, ώστε να βρίσκονται σε θέση να προτείνουν, να αναλύουν διεξοδικά και να εφαρμόζουν επιτυχώς τη συγκεκριμένη λύση στους πελάτες τους.

Οι βασικές εφαρμογές που μπορεί να έχει αυτή η νέα τεχνολογική εξέλιξη είναι:

• Η παροχή τηλεοπτικών καναλιών σε ξενοδοχεία, στις περιοχές των οποίων δεν είναι δυνατή η λήψη τους ή απαιτεί τεράστια κάτοπτρα (π.χ. Σκανδιναβικά στην Κρήτη, Γερμανικά στην Κύπρο κ.λπ.).

• Η δημιουργία κεντρικά διαχειρίσιμων info channels σε αλυσίδες ξενοδοχείων, τα οποία να τροφοδοτούν όλα τα ξενοδοχεία της αλυσίδας με ενιαίο ανανεούμενο περιεχόμενο από το τμήμα marketing.

• Ενσύρματη ή ασύρματη μεταφορά επίγειων περιφερειακών mux, σε περιοχή στην οποία δεν είναι δυνατή η λήψη και διανομή τους σε τοπικό δίκτυο ή η τροφοδοσία επίγειας αναμετάδοσης.

Τα παραπάνω και άλλα πολλά, θα παρουσιαστούν το Σάββατο, 24 Ιανουαρίου 23, βλέποντας και με πρακτικά παραδείγματα όλα τα στάδια υλοποίησης σε επίπεδο HeadEnd εκπομπής, HeadEnd λήψης, ρύθμιση των routers & VPN και αναγκαίο bandwidth.

Η συμμετοχή στο webinar είναι δωρεάν και μπορείτε να κάνετε την προεγράφη σας πατώντας εδώ.

Tεύχος 205

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ