Skip to main content
30 July 2024 06:58

HP OmniBook Ultra / OmniStudio X 27: Laptops με AI και τις υψηλότερες επιδόσεις παγκοσμίως

Η HP παρουσίασε δύο νέες καινοτομίες – το AI PC με τις υψηλότερες επιδόσεις στον κόσμο και την πρώτη ενσωμάτωση ενός πλαισίου εμπιστοσύνης σε μια πλατφόρμα ανάπτυξης μοντέλων τεχνητής νοημοσύνης.

Η HP δίνει τη δυνατότητα σε όλους, από τους εργαζομένους σε επιχειρήσεις μέχρι τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους φοιτητές, να ξεκλειδώσουν τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης. Οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν με οποιονδήποτε στον κόσμο με μετάφραση σε πραγματικό χρόνο σε 40 γλώσσες, να γίνουν κορυφαίοι στις παρουσιάσεις με τον προσωπικό τους «προπονητή επικοινωνίας» και να δημιουργήσουν γρήγορα βίντεο επαγγελματικού επιπέδου.

Οι καταναλωτές έχουν ένα νέο εργαλείο στα χέρια τους για να εκτελούν ταχύτερα τις εργασίες τους, να προσαρμόζουν τα μοντέλα και να διατηρούν ασφαλή τα προσωπικά τους δεδομένα – και όλα αυτά τοπικά στη συσκευή τους.

Το πρώτο HP OmniBook Ultra 14 ιντσών Next Gen AI PC:

Εμπνέει χωρίς συμβιβασμούς: Απελευθερώστε ατελείωτη δημιουργικότητα με τον επεξεργαστή AMD Ryzen™ AI 300 series της συσκευής με ενσωματωμένα γραφικά AMD Radeon™ 800M. Η πανίσχυρη NPU προσφέρει απαράμιλλη απόδοση και έως και 21 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Επιτρέπει την καθηλωτική και αδιάκοπη συνεργασία: Ζήστε τη ζωή αδιάκοπα με εργαλεία συνεργασίας, όπως μια κάμερα υψηλής ανάλυσης 9MP με δυνατότητα AI, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Poly Camera Pro και το Windows Studio Effects.

Προστατεύει από απειλές: Το κορυφαίο στον κλάδο λογισμικό προστασίας και οι δυνατότητες του Wolf Security που βρίσκονται στις συσκευές της HP είναι τώρα διαθέσιμο στο HP OmniBook Ultra. Το μοναδικό τσιπ ασφαλείας επιτρέπει στον πυρήνα του υπολογιστή να αυτοθεραπεύεται από επιθέσεις στον κυβερνοχώρο που υποστηρίζονται από AI, διατηρώντας παράλληλα τα δεδομένα ιδιωτικά και τους χρήστες παραγωγικούς.

Με τα πρώτα HP OmniStudio X 27:

• Απολαμβάνετε την ακατέργαστη ισχύ των τριών μηχανών της συσκευής για να επιταχύνετε τις εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης. Δημιουργήστε και συνεργαστείτε όπως ποτέ άλλοτε με επεξεργαστές Intel® Core™ Ultra 7 και προαιρετική GPU NVIDIA® GeForce RTX™ 4050 για την καλύτερη βελτιστοποίηση της εντατικής ροής εργασίας, όπως η επεξεργασία φωτογραφιών και βίντεο.

• Η παραγωγικότητα και η ψυχαγωγία δεν ήταν ποτέ πιο ευέλικτες στον πιο προσαρμοστικό AI All-in-One στον κόσμο, με το ρυθμιζόμενο σε ύψος στήριγμα και το νέο USB Type-C με DP-in/out. Η σύνδεση USB-C υποστηρίζει βίντεο, ήχο, δεδομένα, έλεγχο πληκτρολογίου και ποντικιού και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σταθμός σύνδεσης laptop για να εκμεταλλευτείτε τη μεγάλη οθόνη. Οι λειτουργίες ευεξίας με τεχνητή νοημοσύνη, όπως οι υπενθυμίσεις χρόνου οθόνης και απόστασης, συμβάλλουν στη μείωση της κόπωσης.

• Το HP OmniStudio X 31.5 με την τεράστια οθόνη 4K, την κάμερα 5MP, τον ήχο της Poly Studio και τον προσαρμοζόμενο ήχο, είναι το πιο εντυπωσιακό AI All-in-One στον κόσμο και το πρώτο All-in-One που έλαβε πιστοποίηση IMAX Enhanced για την απόλυτη οπτική και ηχητική εμπειρία.

ΤΕΥΧΟΣ 559

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ