Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

18 October 2024 06:55

HP OmniBook Ultra Flip 14 & EliteBook X 14: Laptops που μεταμορφώνουν το μέλλον της εργασίας

Στο HP Imagine, η HP ανακοίνωσε τις νεότερες καινοτομίες της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων των AI PCs επόμενης γενιάς, των λύσεων τηλεδιάσκεψης με δυνατότητα AI και μιας κλιμακούμενης λύσης διαμοιρασμού επιδόσεων GPU για προγραμματιστές AI – όλα σχεδιασμένα για να μεταμορφώσουν το μέλλον της εργασίας.

Σχεδιασμένο για ελεύθερους επαγγελματίες και δημιουργούς, το HP OmniBook Ultra Flip 14 ιντσών Next-Gen AI PC είναι το πρώτο laptop AI 2 σε 1 επόμενης γενιάς της HP, προσφέροντας ασυμβίβαστο στυλ, επιδόσεις και ευελιξία για όσους αναζητούν την τέλεια εμπειρία δημιουργίας AI. Η οθόνη 3K OLED προσφέρει μια καθηλωτική οπτική εμπειρία για να σχεδιάζετε ή να αναθεωρείτε δημιουργικά σχέδια. Το OmniBook Ultra Flip αξιοποιεί τον επεξεργαστή Intel® Core™ Ultra (Series 2) με ειδική μηχανή AI, παρέχοντας έως και 20 ώρες διάρκεια ζωής μπαταρίας (τοπική αναπαραγωγή βίντεο) για μια απρόσκοπτη εμπειρία δημιουργίας. Το OmniBook Ultra Flip έχει κατασκευαστεί από 90% ανακυκλωμένα μέταλλα, 50% ανακυκλωμένα πλαστικά μετά την κατανάλωση και είναι σχεδιασμένο με πιστοποίηση Epeat® Gold with Climate+ και Energy Star®.

Δίνοντας τη δυνατότητα σε ειδικούς τεχνολογίας και συμβούλους επιχειρήσεων να αντιμετωπίζουν έντονα workflows τοπικά και στο cloud, ο HP EliteBook X 14 ιντσών Next-Gen AI PC παρέχει απόλυτη ισχύ, απόδοση και ασφάλεια, ώστε οι εργαζόμενοι να μπορούν να δίνουν προτεραιότητα σε αυτό που αγαπούν, ενώ η τεχνητή νοημοσύνη αναλαμβάνει τα υπόλοιπα. Για τους χρήστες που απαιτούν υπολογισμούς υψηλών επιδόσεων για τη δημιουργία περιεχομένου, την ανάλυση δεδομένων και τις εφαρμογές που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη, η HP ανέπτυξε μια αρχιτεκτονική μνήμης με εντυπωσιακά 8000Mbps σε 64GB μνήμης LPDDR5x RAM για επεξεργασία υψηλής ταχύτητας με τεχνητή νοημοσύνη. Ο υπολογιστής αξιοποιεί επίσης έναν επεξεργαστή AMD Ryzen™ PRO επόμενης γενιάς, ο οποίος επιτρέπει έως και 55 TOPS απόδοσης NPU για απαιτητικά workflows. Το Wolf Security εκφορτώνει τις εργασίες ασφαλείας που απαιτούν μεγάλη ένταση επεξεργαστή στην NPU, ώστε να διατηρείται η CPU για παραγωγικότητα όλη την ημέρα. Το Endpoint Security Controller της HP προστατεύει τη συσκευή από τις εξελισσόμενες απειλές στο μέλλον, ενώ στη συσκευή ενσωματώνονται σκόπιμα χαρακτηριστικά, όπως η ανίχνευση θεατών, η οποία χρησιμοποιεί έναν αισθητήρα web κάμερας με τεχνητή νοημοσύνη για να ειδοποιεί τους χρήστες όταν εντοπίζονται αδιάκριτα βλέμματα και να θολώνει αυτόματα την οθόνη, αν χρειαστεί.

Οι νέας γενιάς AI PCs της HP είναι εξοπλισμένοι με τα AI Companion και Poly Camera Pro, τα οποία εξατομικεύουν και βελτιστοποιούν την εμπειρία του χρήστη για μεγαλύτερη παραγωγικότητα και συνεργασία. Το AI Companion χρησιμοποιεί gen AI για να βοηθήσει τους ανθρώπους να αναλύσουν ιδιωτικά αρχεία και να ανακαλύψουν πληροφορίες για να βελτιώσουν και να δημιουργήσουν περιεχόμενο ή να ανταποκριθούν γρήγορα και με ακρίβεια σε βασικές εργασίες. Το Perform Assistant βοηθά τους χρήστες να βελτιστοποιήσουν την απόδοση του υπολογιστή, να προσαρμόσουν τις ρυθμίσεις και να αντιμετωπίσουν προβλήματα σε προϊόντα HP.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ