Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

4 June 2024 06:58

HP OMEN Transcend: Το laptop που ρίχνει την θερμοκρασία

Η HP Hellas σύστησε στο ελληνικό κοινό τη νέα σειρά laptop OMEN Transcend σε μία φαντασμαγορική εκδήλωση, επαναπροσδιορίζοντας την εμπειρία της δημιουργίας. Σχεδιασμένο για να εξυπηρετεί τόσο τους gamers όσο και τους δημιουργούς περιεχομένου, το OMEN Transcend συνδυάζει την τεχνολογία αιχμής με την κομψή σχεδίαση, θέτοντας ένα νέο σημείο αναφοράς στη βιομηχανία gaming.

Το νέο OMEN Transcend, το οποίο παρουσιάστηκε στην τελευταία έκθεση CES, προσφέρει εξαιρετικά ζωντανά χρώματα οθόνης, πολυτελή και συμπαγή σχεδιασμό με διάρκεια ζωής μπαταρίας έως 12 ώρες και αντάπτορα type C που κάνει τη φόρτιση εν κινήσει ευκολότερη από ποτέ. Επιπλέον, διαθέτει αυξημένη ταχύτητα και μπορεί να προσφέρει δυνατότητες μέσω AI.

Οι streamers μπορούν να αξιοποιήσουν την NPU της συσκευής και τα πρόσθετα OpenVINO για το OBS studio για να κάνουν το streaming και την αναπαραγωγή παιχνιδιών πιο ομαλή από ποτέ με βελτίωση έως και 24,6% FPS.Επωφεληθείτε πλήρως από το Auto Dynamic Refresh Rate στο OMEN Gaming Hub για μια πιο ομαλή εμπειρία gaming, αλλάζοντας αυτόματα μεταξύ διαφορετικών ρυθμών ανανέωσης ανάλογα με το περιεχόμενο και τη λειτουργία ενέργειας, η οποία μπορεί να αυξήσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως και 7%. Αποκτήστε έως και 20% μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στη λειτουργία ECO.

Το επανασχεδιασμένο σασί χρησιμοποιεί την εισερχόμενη ροή αέρα για τη δημιουργία μιας ζώνης υπό πίεση, χρησιμοποιώντας έναν θάλαμο ατμών για άμεση απαγωγή της θερμότητας μέσω των πίσω αεραγωγών. Αυτή η θερμική καινοτομία σε συνεργασία με την τεχνολογία ροής διπλού καναλιού της Intel παρήγαγε το πιο «δροσερό» gaming laptop 14 ιντσών στον κόσμο, ο οποίος μπορεί να επιτύχει 4 φορές υψηλότερη στατική πίεση με θερμική ικανότητα 80W μέσα σε μια βάση 12mm.

ΤΕΥΧΟΣ 520

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ