Skip to main content
29 August 2024 06:57

HP OMEN 35L: Gaming PC με ισχυρές επιδόσεις και ευελιξία

Το 96% των gamers δίνει προτεραιότητα στις επιδόσεις όταν εξετάζει την αγορά, το 84% αναζητά προϊόντα που ταιριάζουν με το προσωπικό τους στυλ και το 84% εκτιμά τη δυνατότητα αναβάθμισης και προσαρμογής των συσκευών τους. Ακούγοντας την κοινότητα, η HP ανταποκρίνεται και στα τρία με το νέο OMEN 35L. Ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά του OMEN 35L αποτελούν:

Υψηλές επιδόσεις τεχνητής νοημοσύνης: Το OMEN 35L προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις AI, ικανές να διαχειριστούν απαιτητικά προγράμματα και γραφικά, χάρη στην επιλογή ισχυρών επεξεργαστών και GPU. Διατίθεται με επεξεργαστή AMD RyzenTM 7 8700G, παρέχοντας την ισχύ της προσωπικής επεξεργασίας AI για καλύτερη εμπειρία gaming. Το OMEN 35L είναι επίσης διαθέσιμο και με Intel® Core™ i7-14700F. Προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις, αποδοτικότητα και γραφικά με AI, οδηγώντας την εμπειρία gaming σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Future Ready: Οι προδιαγραφές που χρειάζεστε σήμερα μπορεί να μην είναι επαρκείς στο μέλλον. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το OMEN 35L προσφέρει βιομηχανικά τυποποιημένα εξαρτήματα για μελλοντική αναβάθμιση.

Θερμική υπεροχή: Το OMEN 35L διαθέτει σχεδιαστικές βελτιώσεις που προσφέρουν ανώτερη ροή αέρα και θερμική ικανότητα και είναι εξοπλισμένο με μεγάλους ανεμιστήρες 2x140mm ARGB και σύστημα υγρής ψύξης 240mm. Αυτός ο θερμικός σχεδιασμός θα κρατήσει το σύστημά σας δροσερό, ώστε να μπορείτε να παίζετε σε εκατοντάδες παιχνίδια υψηλής ποιότητας με το συμπεριλαμβανόμενο Xbox Game Pass Ultimate διάρκειας ενός μήνα που επιτρέπει στους παίκτες να παίζουν σε PC, κονσόλα και cloud.

ΤΕΥΧΟΣ 565

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ