Skip to main content
14 February 2023 07:59

Hi-Fi ηχεία από την LG

Οι επιλογές στα LG ασύρματα HiFi ηχεία είναι πολλές και με προηγμένα ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Το LG Hi Fi XBOOM CK43, με ισχύ 300W διαθέτει δυο θύρες USB για εύκολη αναπαραγωγή ψηφιακής μουσικής από εξωτερικές πηγές, ασύρματη λειτουργία για ταυτόχρονη σύνδεση δυο συστημάτων για παραγωγή καθηλωτικού ήχου και σύνδεση έως τριών διαφορετικών ατόμων στο σύστημα ηχείων μέσω Bluetooth για να δημιουργήσουν μια λίστα αναπαραγωγής επί τόπου, χωρίς να διακόπτεται ποτέ. Τα κουμπιά ρύθμισης στο μπροστινό τμήμα της οριζόντιας κεντρικής μονάδας προσφέρουν δυνατότητα ελέγχου τόσο στην ένταση όσο και στο κομμάτι.

Το LG XBOOM CL65 παράγει ήχο υψηλής ευκρίνειας, 950W με δυνατά μπάσα και διαθέτει ασύρματη λειτουργία που επιτρέπει τη σύνδεση δυο συστημάτων για αύξηση της εξόδου στα 1900W. Επιπλέον, δίνει τη δυνατότητα σύνδεσης μέσα από μια ποικιλία επιλογών εισόδου, όπως Bluetooth, 2 θύρες USB, ραδιόφωνο FM και CD.

Το LG Mini HiFi CJ45 ανεβάζει την εμπειρία ήχου στα 720W με δυνατό ήχο και αναβαθμισμένη ποιότητα. Ο χειρισμός μέσω κινητής συσκευής και Bluetooth LG δίνουν τον έλεγχο, έτσι ώστε μέσω της κινητής συσκευής να μπορείτε να επιλέγετε τραγούδια και να προσθέτετε εφέ. Όπως και το LG XBOOM CL65, έτσι και το CJ45 διαθέτει ασύρματη λειτουργία για διπλασιασμό της ισχύος και της διασκέδασης.

Το LG Micro HiFi CM2460 με ήχο 2.0 καναλιών στα 100W είναι ένα ηχείο με ένα σύστημα που «γνωρίζει» πότε εισέρχεστε στο δωμάτιο, ανιχνεύει τις κινητές συσκευές και επιτρέπει την αποστολή απευθείας ήχου με ευκολία. Με την εφαρμογή του Bluetooth LG επιτρέπεται ο ασύρματος έλεγχος του πάρτι από την κινητή σας συσκευή ενώ με το πολλαπλό Bluetooth ο έλεγχος σε έως τρεις διαφορετικές συσκευές. Όπως και το LG CJ45,επιτρέπει τη σύνδεση των κινητών συσκευών μέσω Bluetooth, ενώ τέλος εξασφαλίζει την αναπαραγωγή μέσω CD και USB.

Τεύχος 227

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ