Skip to main content
29 January 2024 07:50

H Visa συνεργάζεται με τη Red Bull F1

Το grid της Φόρμουλα 1 ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν με νέα εμφάνιση και νέο υποστηρικτή. Οι Ομάδες Red Bull F1 και η Visa ανακοίνωσαν μια άνευ προηγουμένου πολυετή συνεργασία, σύμφωνα με την οποία η Visa θα γίνει ο πρώτος παγκόσμιος συνεργάτης και των δύο ομάδων της Red Bull F1, ανανεώνοντας την εμφάνιση του grid της Φόρμουλα 1 με τη Visa Cash App RB, πρώην Scuderia AlphaTauri.

Πρόκειται για την πρώτη μεγάλη αθλητική χορηγία της Visa εδώ και πάνω από μια δεκαπενταετία. Η συμφωνία περιλαμβάνει την ομάδα Visa Cash App RB, συνεργασία ονομασίας για την ομάδα της F1 Academy και την ομάδα Oracle Red Bull Racing. Το λογότυπο της Visa θα εμφανίζεται στα μονοθέσια τόσο της Oracle Red Bull Racing και της Visa Cash App RB όσο και στις νέες συμμετοχές της F1 Academy από τις αντίστοιχες ομάδες.

Οι οδηγοί της Visa Cash App RB, Yuki Tsunoda από την Ιαπωνία και Daniel Ricciardo από την Αυστραλία, θα αγωνιστούν με ένα ανανεωμένο kit οδηγού και με νέα χρώματα στα μονοθέσιά τους, όταν οι αγώνες F1 2024 ξεκινήσουν στο Μπαχρέιν στις 29 Φεβρουαρίου. Τα χρώματα θα αποκαλυφθούν σε ειδική τελετή στο Λας Βέγκας στις 8 Φεβρουαρίου.

Τεύχος 436

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ